HTML

Holnapi Újság

Hírek, amiket holnap, holnapután és ezer év múlva fogunk olvasni. Vagy akkor is. Ha írna nekünk, ide tegye: holnapiujsag@gmail.com

Rajongj!

Érdekes linkek

Ezek is

Friss topikok

2010.10.21. 09:47 holnapi újság

2031: Budai Gyula újabb hangfelvételeket hoz nyilvánosságra

Címkék: korrupció gyurcsány ferenc veres jános közbeszerzés budai gyula fémlopás katona tamás 2031

Napokon belül három olyan újabb hangfelvételt tesz közzé honlapján Budai Gyula, amelyek a kormánymegbízott szerint egyértelműen bizonyítják majd, hogy huszonhárom évvel ezelőtt nemcsak a sukorói telekcsere-szerződésbe avatkoztak be központi kormányzati szereplők. "A honlapomon hamarosan megjelenő bizonyitoerejuleleplezes.mp9 hangfájlon olyan politikusok nevei olyan szövegkörnyezetben szerepelnek, ami magától értetődővé teszi, hogy itt súlyos, a nemzetgazdaságot milliárdokkal megkárosító bűncselekmények történtek" – mondta Budai, aki 2010 óta vizsgálja a megelőző nyolc év kormányzati ügyleteit.

A politikus a vizsgálat eredményességére hivatkozva ezúttal sem árult el többet annál, mint hogy a hanganyagon Gyurcsány, Bajnai, Medgyessy, Szanyi Tibor, Draskovics és Veres János nevei is hallhatók. "A birtokomban lévő fájlok a nemzeti vagyontanács egyik üléséről készültek, ahol a résztvevők szavai egyértelművé tették, hogy az állami vagyon állítólagos gazdái csak bábok voltak egy nagyobb játszmában" – fogalmazott. Elgondolkodtatónak nevezte, hogy a multimédiás adathordozó hibás, "helyenként érthetetlen módon recseg, illetve olykor részletek vannak rajta az őszödi beszédből, illetve Gyurcsány Ferenc egykori, a nemzet egésze számára elkeserítő kutyakomédiaként jellemezhető páviántáncából".

Budai Gyula az elmúlt két évtizedben a Medgyessy-, Gyurcsány- és Bajnai-kormányok összesen 53 ügyéről jelentette be, hogy perdöntő bizonyítékai, leleplepző erejű dokumentumai vannak vezető politikusok érintettségéről. A sorban a sukorói telekcsere, Bábolna ügyei, a Hajógyári szigetre tervezett Álomsziget projekt mellett szerepelt számos megdöbbentő tétel (ugyanakkor civilek egyre hangosabb tiltakozása ellenére sem foglalkozik a sávolyi Moto GP-pálya és a pátyi golffalu ügyével, sem egyes futballklubok állítólag 2000 óta tartott titkos állami-önkormányzati támogatásának ügyeivel).

Így állítása szerint bizonyítani tudja, hogy általában a BKV, és különösen a 4-es metró építése körüli botrányok a kormányzat érdekeit szolgálták, mert így az emberek azzal voltak elfoglalva a kormányzati botrányok helyett. A metró kapcsán beszélt arról is: Veres János egyszer dührohamot kapott, amikor Katona Mindig A Szikár Tények Embere Voltam Tamástól megtudta: hiába vásárolta fel a 4-es metró nyomvonala fölötti ingatlanokat egy állami cég közbeiktatásával a piaci ár negyedéért, a metró ugyanis alagútban épül, így a telkeket nem fogják kisajátítani.

Súlyos visszásságok voltak a tervek szerint 2035-től most már tényleg épülő Nabucco gázvezeték magyarországi előkészítése kapcsán is egy másik Budai-bejelentés szerint. Egy korábbi nyilatkozata úgy szólt: "az ügyben a nemzetközi nagypolitika szereplői és külföldi multinacionális cégek is érintettek, de kapcsolódik hozzá a rejtélyes makói gázvagyon is és a kurva nagy atom-gáz-olaj tároló építésének szövevényes ügye is; egy szót szólok, és megértik: Probatbicol!"

A Gyurcsány- és Bajnai-kormány felelős volt abban is, hogy a Mercedes csak 200 milliárd forintos beruházást hozott Magyarországra, és telekügyleteket sejt a nemzeti összhanggal felkent politikai államtitkári tisztségben tevékenykedő kormánymegbízott abban is, hogy éppen Kecskemétet választották. "Erről többet nem árulhatok el, mert veszélyeztetné a megalapozott vizsgálatok eredményeit" – mondta egy korábbi sajtótájékoztatóján, de független lapértesülések, így például a Helyi Nemzeti Téma szerint az erről szóló telefonbeszélgetések egy részét Nokia készülékeken folytatták, márpedig "ahol Nokia telefon van, ott Nokiás doboz is van, amiről pedig tudjuk jól, hogy mit jelent".

Aki szerint indokolt feltételezni, hogy "Gyurcsány és bandája" a nemzetbiztonság bevonásával tevőleges szerepet vállalt több franciaországi zavargás előkészítésében és egy napfoltkitörésben is, ezekkel ugyanis "el tudták terelni a nemzetközi média figyelmét a magyarországi mutyizásaikról". Állította azt is: a 2000-es évek elején Brüsszelben az Atomium különbiztosítását fontolgatták valahányszor olyan magyar delegáció járt ott, amelynek tagja volt a pénzügyminiszter.

Budai korábban többször beszélt arról is: meg kell vizsgálni, milyen manipulációkkal érte el a bukott Gyurcsány Ferenc, hogy a 2010-es kormányváltás idején a közbeszéd ne a szavazófülkés forradalom dicsőségéről, hanem árvízről, vöröiszapról, Liptai Claudiáról, Stohl Buciról és Hullé Éváról szóljon. Az államtitkár egy ízben azért is felelősségre vonási eljárást kezdeményezett volna, mert a 2008-as olimpián – "nagyrészt a kormány elhibázott sportpolitikája és a gyurcsányi sportvezetés idején elmutyizott pénzek miatt" – Magyarország évtizedek óta nem látott gyenge teljesítményt nyújtott.

Budai Gyulát kijelentéseiért – amiket egyelőre egyetlen jogerős ítélettel sem támasztott alá – már több mint húsz alkalommal fogták perbe volt szocialista politikusok, ám a Nemzeti Egységes Tekintélyes és Független Bölcs Magyar Bírósága minden perben a kétszeres Papcsák- és háromszoros Keller-díjas politikusnak adott igazat.

26 komment · 3 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://holnapiujsag.blog.hu/api/trackback/id/tr742387213

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Ki gépen száll fölébe, annak térkép e táj...? 2010.10.21. 15:24:55

Atyafiak, ugyé ismerős Radnóti verse? Ma így folytathatnók a címben szereplő szavakat: Ki gépen száll fölébe, annak térkép e táj, s nem tudja hová lészen majd az ötmilliárd!Nem tisztem nékem bírálni senkit, hiszen ki jobb a Deákné vásznánál? Azért csak...

Trackback: Ki gépen száll fölébe, annak térkép e táj...? 2010.10.21. 14:47:56

Atyafiak, ugyé ismerős Radnóti verse? Ma így folytathatnók a címben szereplő szavakat: Ki gépen száll fölébe, annak térkép e táj, s nem tudja hová lészen majd az ötmilliárd!Nem tisztem nékem bírálni senkit, hiszen ki jobb a Deákné vásznánál? Azért csak...

Trackback: Új tervek a négyes metróval kapcsolatban 2010.10.21. 11:24:30

 Van két egymástól független dolog, de én ezt a két dolgot fejbe összeraktam és szerintem meg is oldottam a magyar közösségi közlekedés minden gondját és baját, többek között a négyes metró építésével és az ehhez kapcsolódó szerelvények beszerzésb...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lmlm 2010.10.21. 09:52:48

"A metró kapcsán beszélt arról is: Veres János egyszer dührohamot kapott, amikor Katona Mindig A Szikár Tények Embere Voltam Tamástól megtudta: hiába vásárolta fel a 4-es metró nyomvonala fölötti ingatlanokat egy állami cég közbeiktatásával a piaci ár negyedéért, a metró ugyanis alagútban épül, így a telkeket nem fogják kisajátítani."

HAHAHAHA ez 100%-ban ott van!

lmlm 2010.10.21. 09:55:17

A Probaticol-t már nem is említve. :)

agyvihar · http://agyvihar.blog.hu/ 2010.10.21. 13:59:46

@lmlm: mármint Probatbicol, ugye?

Klasszikus csak pontosan idézzünk. :)

rozsdamentes arcél 2010.10.21. 14:33:38

Budai-Papcsák-Balsai ugyanaz a személy? Vagy három különböző? Tudja ezt valaki?

lmlm 2010.10.21. 15:46:00

@agyvihar: Jogos, csak nem akartam a 3. comment is én lenni. :)

Amúgy vajon milyen lenne kormányszóvivőnek, a Nagy Levin? Levin vagyok, a nagy Levin. És most már mindent tudnak! :DDD

becike4 2010.10.21. 16:22:46

Lehet ezen viccelődni,de kurva sokba fáj nekünk az elmúlt 2o év,az összes rohadék miatt!

idelle · http://egymondatban.blog.hu/ 2010.10.21. 16:35:16

@becike4: "Lehet ezen viccelődni,de kurva sokba fáj nekünk az elmúlt 2o év,az összes rohadék miatt!"

csak hogy megnyugtassalak: a következő húsz sem lesz olcsóbb!

gócpont · http://gocpont.blog.hu 2010.10.21. 16:37:30

@becike4: ez nagyon igaz, de a vicc attól még érdekes.
mongyuk hamarabb lesz szntem ennek eredménye, mint 2031 ;)
mindenki megy majd böribe:D
szntem a nagy nevek kozul fleto meg a demxy elegge eselyes :DDD haha

nyekk 2010.10.21. 16:42:20

@gócpont: Én már alig várom...

becike4 2010.10.21. 16:42:59

@gócpont: A nagy nevek sohasem mennek börtönbe.Az utolsó nagy név talán Táncsics volt.Különben is,mondj már egy nagy nevet az utóbbi húsz évből!Ezek nem nagy formátumú államférfiak,csupán jellemtelen,köpönyegfogató,haszonleső megélhetési tetvek.

gócpont · http://gocpont.blog.hu 2010.10.21. 16:54:25

@nyekk: én is :D

@becike4: szerintem hallgassuk meg a "winds of change"-t a scorpiontól...
en azt gondolom, hogy ha 1.: gyurcsany tenyleg tudott arrol, h sukoro torvenyszeges, akkor bemegy, 2.: ha d. gábor tényleg köpénzből (fkf rt vagymi) javitgatta a sajat kecojat, akkor o is.
ha ezek igazak, akkor ezek nem nagy nevek, nem hiresek, hanem hirhedtek. nagy (gaz)emberek; így esetleg...
a fleto egy hazaarulo, aki eladja az allamot kulfoldieknek, a d. meg egy sima tolvaj.
-----
szoval asszem uj szelek fujnak most. vegre.
vegre megvan a szandek es az ero, hogy kisoporjek azt a fajta embert a kozeletbol, aki a 20. szd teremtménye, a diktaturainkban es ebben a +20 évben termékeny táptalajra lelt, ggátlástalan és lelketlen. remélem itt a vége.

becike4 2010.10.21. 17:03:04

@gócpont: De kik fújják ezeket az új szeleket.Miért nem mondták kilencvenben és az azóta hirtelen megvilágosult kommenistáknak/Stumf,Martonyi,Pintér,Pozsgay,stb,stb/hogy húzzatok a vérbe,a Fidesz közelébe nem jöhettek elvtársak?Miért bocsánatos bűn az Ö soraikban a Kisz,vagy párttitkári múlt?Miért tetszettek az oljbalhét 85 évre titkosítani?Szóval jogalap volna az elszámoltatásra,és teljesen egyetértek vele,de ezeknek milyen erkölcsi alapjuk van bárki felett ítélkezni?

vakvarju 2010.10.21. 17:18:15

@idelle: Rosszabbul élek, mint négy éve!
@becike4: A fideszes elvtársaknak nem kell erkölcsi alap az ítélkezéshez, oszt jó nagyon! "Jobbra üt, nekem fütyül, balra üt nekem fütyül, elmehetnek!"

Unbiased 2010.10.21. 17:23:50

Kellertől azt vártam, hogy egyszer leleplez egy MSzP-s ügyet. A Budai-Papcsák duótól (miért is vannak ezek ketten? félnek egyedül?) meg egy jó kis fideszes korrupcióra való lecsapást várok. Naiv-e vagyok?

2010.10.21. 17:25:26

'Nemzeti Egység Tekintélyes és Független Bölcs Magyar Bírósága ' lesz az szerintem.

Különben irtó jó.

antiszociális taho_kismama 2010.10.21. 17:47:15

amikor meglátom Budai Gyulát, mindig Kemény Henrik sötét bábfigurái jutnak eszembe, beszédei alatt pedig folyton azt várom, hogy hátulról egyszercsak végre jön egy másik báb, és egy palacsintasütővel fejbecsapja.

marosy 2010.10.21. 19:08:17

Mi a geci ez? Hogy basznám szájba az anyádat.

lmlm 2010.10.22. 12:25:43

@marosy: Ez igen! Ez már vélemény...

gócpont · http://gocpont.blog.hu 2010.10.25. 05:37:15

@becike4: a fideszes voltkomcsikrol:
en sem szeretem oket, de nagy baj nincs veluk, csak elmeletileg...
a helyzet kb ugy fest, h 90ben a komcsik kaptak meg egy eselyt, ami szntem civilizalt dolog volt. egyesek eltek vele, fletófélék visszaéltek..
mostpedig: nincs tobb esely!
süti beállítások módosítása