HTML

Holnapi Újság

Hírek, amiket holnap, holnapután és ezer év múlva fogunk olvasni. Vagy akkor is. Ha írna nekünk, ide tegye: holnapiujsag@gmail.com

Rajongj!

Érdekes linkek

Ezek is

Friss topikok

2011.01.04. 00:24 holnapi újság

2018: Megvesztegették, majd adót csalt Schmitt Pál

Címkék: fidesz pedofília adó adócsalás bűncselekmény schmitt pál társadalmi probléma 2018

Nemzeti Hírügynökség (Nemhír), Vélemény rovat

Örvendezzünk! Örömteli, hogy van az országban egy ember... nem, nem is csak egy ember, hanem az Ember, aki önnön életét, annak minden pillanatát feláldozza, hogy nap mint nap, év mint év rámutasson gyarlóságainkra, hibáinkra, társadalmunk visszásságaira, már-már rákfenéire.

De szerencsére itt van nekünk Ő, nem véletlenül rendelte a történelmi szükségszerűség abba a székbe, ahol immár nyolcadik éve ül, és ahol remélhetőleg még – hála Szentkoronás Nemzeti Alkotmányunk huszonhetedik kiegészítésének – hosszú évtizedekig ülhet. Igen, Schmitt Pálról beszélünk. Igen, róla, akit most már méltán írhatunk nagybetűvel az Emberek Emberének. Aki az elmúlt években szűnni nem akaró lelkesedéssel dolgozott és élt azért, hogy rámutasson, milyen súlyos problémákat kell megoldania az országnak.

Emlékeznek még 2010 forradalmi évére, annak minden apró mozzanatára? Talán nem, mert az emlékezet néha esendő, és gyakran megcsalja még a jógondolkodásban edzett agyat is. Akkor kezdődött a nemzeti összefogás konzultatív alkotmányozása, amit maga Schmitt Pál Elnök Úr is megtisztelt alkotó ötleteivel. Két emlékezetes dolgot javasolt, a magyar nyelv és helyesírás, valamint az erdők védelmét.

Hogy előbbi fontosságát bemutassa, egészen különös, az úgynevezett gerillamarketing elemeit alkalmazó eszközt választott. Az elnöki regnálása első alkotmányjavaslatát és első újévi beszédét – ez utóbbi miatt a hálátlan utókor felelőtlen tagjai és a nemzetietlen média "a tárlatvezető Schmitt" megszólítással illette, mígnem szerencsére ezt törvény tiltotta be – helyesírási hibákkal telezsúfolva tette közzé. Milyen helyesen! Látszólag még Szent Nemzeti Imádságunkat, a Himnuszt is telezsúfolta hibákkal, és alkotmányozó javaslatát látszólag el is távolították a világhálóról. Ám a valós célt elérte: az emberek beszélni kezdtek a helyesírás és a magyar nyelv gondjairól, még ha ekkor nem is értették meg a schmitti eszme nagyságát.

Azt, hogy az Igazi Államférfi önnön példáján mutatja be minden kifogásolható tettünket, rossz szokásunkat, a nemzetünket gúzsba kötő mételyeket.

Igen, igen. Schmitt Pál az elmúlt nyolc dolgos évben egyebek mellett felvásárolt és kiirtatott egy kisebb erdőt fokozottan védett területen. Látszólag azért, hogy bájos családjának egy kis hétvégi házikót építtessen rá. Valójában azért, hogy megmutassa, milyen komolyan fenyegeti az emberi kapzsiság és szűklátókörűség a Magyar Erdőt.

Aztán Schmitt Pál alkoholos italt fogyasztva – szerencsére már betiltott hírportálok szerint ittasan –, gyorsan hajtott a keskeny budai utcákon, és elgázolt egy fiatalembert. Látszólag. Valójában azonban csak felhívta a figyelmet a gyorsan és ittasan vezető, gázoló sofőrök okozta problémákra (ráadásul a fiatalember egy önkéntes aktivista volt).

Aztán Schmitt Pál gyerekpornót töltött fel az elnöki hivatal honlapjára. Látszólag... Igen, valójában tudjuk jól, miért. Aztán Schmitt Pál kisgyermeket pofozott meg – aki szintén önkéntes aktivista volt, ráadásul úszó, ezért örült, hogy most nem vizes papuccsal verték –, de persze szintén csak azért, hogy... Tudjuk jól, miért. És igen, Schmitt Pál kipróbálta a kábítószereket, és előzetes figyelmeztetés nélkül hallgattatott nemzetietlen rap- és hiphop-zenéket egy óvodásokból álló csoporttal. És igen, a Nemzeti Együttműködés Köztársasági Elnöki Hivatala felvett 59,8 milliárd forintnyi japán jenes hitelt, hogy rámutason a hitelcsapda jelentette problémára is.

Mert ez kell nekünk! Nekünk Mohács kell, nekünk Schmitt kell! Egy ember, aki felnyitja a szemünket, a nemzet szemét!

Foglalkoztatás körében elkövetett veszélyeztetés? Megteszi, ha a nemzet ezt kívánja! Társadalmi tulajdon rongálása? A népért mindent! Ma már tudjuk, tudhatjuk, közzétette, vállalja: az athéni doppingbotrány kirobbanásában aktív szerepet vállalt; és miközben őt a nemzetietlen média folyamatosan támadta kijelentéséért, miszerint lemond, ha magyar sportolónak doppingvétsége lesz, ő büszkén állt a támadások kereszttüzében, mert tudta: a jó ügyet szolgálja, mert így a doppingprobléma előtérbe kerül.

És most tiszta szívből örülhetünk, hogy megjelent a hír: Schmitt Pál nagyértékű valutát vett át osztrák üzletemberektől, mondván: segíti elboronálni bizonyos budai Duna-parti szállodaberuházás sorsát. Ráadásul ezt az állítólag szaktanácsadóként kapott pénzt be sem vallotta a borospohártalp méretű adóbevallásán.

Igen, örülhetünk. Persze biztos lesznek most is kesergő, kritikus, Elnökünket gúnyosan támadó hangok. Ilyen országban élünk, tudomásul kell venni, hogy még a legnagyszerűbb ember sem lehet elég jó mindenkinek. Mi mégsem mondhatunk mást, mint azt: nagyon örülünk, hogy ő a mi Szeretett Elnökünk.

49 komment · 2 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://holnapiujsag.blog.hu/api/trackback/id/tr382558838

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Egyházállami pártmutyi összeesküvés elmélet 2011.01.04. 12:54:23

Ez egy UP TO DATE, azaz naprakész, napjainkban is játszódható összeesküvés elméletet, csak éppen tűrörfordításban adom elő (Meg van-e keresztelve helyett, hisz-e ön Zeuszban? - verzióban): A népszámlálás vallási hovatartozás felmérési csalás, lop...

Trackback: Forradalmi változások a demokratizálódó BKV-nál januártól, ezt hozza 2011! 2011.01.04. 09:34:21

- Tarlós úrral meg Kocsis Pityuval rendbe fogjuk tenni idén a dolgokat! Demokratizálni kell a BKV-t! - mondta arcán boldog mosollyal újságíról kérdésre válaszolva Vitézy Dávid, a Budapesti Közlekedési Központ ifjú vezérigazgatója, aki azt sem tartja k...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Civitas Fidelissima 2011.01.04. 02:47:52

Ez az egész hazugság! Mindenki tudja, hogy 2018-ra már csak jüan hitel lesz itt, az Eurázsiai Unióban, Szeretett Vezérünk akaratának megfelelően.

És még azt is hallottam, adómentes lesz a kerti törpe.

Továbbá bevezetik a nyugdíjasok javaslatára a 16 hónapos évet, ami gyakorlatilag negyedévente +1 juttatást jelent (a dolgozóknak ennyivel több munkaórát). Fedezete az újonnan kibocsátott Válság VIII. kötvény lesz, melyből minden család önkéntesen jegyez a minimálbér összegéig. Ezt a háztartásokba telepített kis gép, un. Malenkij Robot ellenőrzi.

Miután az utolsó hazai független média is elhallgatott 2016-ra, a NMHH felfüggesztette működését. Költségvetését újabb zavaróállomások kialakítására csoportosították át.

Valamint egy igazi frissítő hír: újra lehet kapni Ice T-t. Ezzel megszűnik a helyette eddig forgalmazott Polgári Pótlék ital (PolPot).

Humperdickk · http://kikellennekjonni.blog.hu/ 2011.01.04. 08:11:03

Ez most nem volt olyan nagyon jó. DFe sose legyen nagyobb bajunk. :)

Zabalint (törölt) · http://sznobizmus.blog.hu 2011.01.04. 08:51:31

Háborúzz a békéért, szeretkezz a szüzességért!

Myta · http://www.stylebyme.blog.hu 2011.01.04. 08:53:43

A sétálással pedig a 60 év felettiek mozgásszegény életmódjára hívta fel a figyelmet....

Ringlósztár 2011.01.04. 09:10:00

Az a baj, hogy ezt az Emberfeletti önfeláldozást a mocskosballibbolsevik médiákok nem értékelik!

Ringlósztár 2011.01.04. 09:11:43

@Ringlósztár:
bezzeg arról nem írnak, hogy Kúrcsány 2006-ban keresztyény óvodások szemét lövette ki!

supertroll2000 2011.01.04. 09:44:51

@Ringlósztár: csak kíváncsiságból, látezik ilyen jobbos bullshit generátor, rendőrállam, kilövette, elmúlt nyolcév, öszödibeszéd, hazukságspirál, pofátlan 2002utáni, államcsődközeli, bezzeg, azabaj, gyurcsányahibás meg hasonló szavakkal? :D

samba pa ti 2011.01.04. 10:02:42

@Ringlósztár:
attól még,hogy más hülye volt,bizony ez is lehet még hülyébb!

fidesz = házmesterek pártja 2011.01.04. 10:12:18

Az első értelmes iromány ezen a blogon... :-D

blacklord 2011.01.04. 10:26:43

"aki szintén önkéntes aktivista volt, ráadásul úszó, ezért örült, hogy most nem vizes papuccsal verték –" ROFL

soproni1 2011.01.04. 10:29:15

A kábítószer veszélyre hogy hívná föl a figyelmet ?

KamukáZé 2011.01.04. 10:31:28

hatalma sírás volt!:D

operettelnök. látszólag. valóban kíntornász

gregaba 2011.01.04. 10:32:10

a post éjfél után került fel, 10 órája; ha ez fennmarad, azt jelenti, hogy felesleges a pánikolás a censorship törvény miatt, mert nem alkalmazzák túl szigorúan.

2011.01.04. 10:32:28

Gyuricanyi Kici Feri , Kína külkapcsolatokért felelős minisztere fogadja Orbán Viktort ....

Suna bácsi 2011.01.04. 10:41:46

Szar poszt hülyéknek...

őröltbors · http://urespiritos.blog.hu/ 2011.01.04. 10:49:36

@gregorik:
"a post éjfél után került fel, 10 órája; ha ez fennmarad, azt jelenti, hogy felesleges a pánikolás a censorship törvény miatt, mert nem alkalmazzák túl szigorúan. "

Miért, ha csak lehetővé teszi, hogy megmondják, ki és mit mondhat de nem élnek vele, akkor ez már nem is szar törvény?

Nem a baj az új törvénnyel, hogy majd feltétlenül elnyomnak minden más véleményt. Nem. Az a baj, hogy csak a saját belátásukon fog múlni hogy megteszik-e.

Meg a következő kormányén.

Ezért arcátlan érvelés a Fidesztől, hogy nem kell megijedni ettől a jogszabálytól, mert meg kell várni hogy alkalmazzák majd. Aha. És az elkövetkező kormányok által kinevezett NMHH tagok jogalkalmazásáért is vállalják a felelősséget? Vagy azzal nem is számolnak, hogy más is lehet még kormányon?

őröltbors · http://urespiritos.blog.hu/ 2011.01.04. 10:51:14

A poszt meg fergeteges, nekem is hasonló ötleteim támadtak, amikor meghallottam ezt a tipikus "buta pedagógus" érvelést. A buta tanárok mondták mindig, ha rontottak a táblánál, hogy:

"csak azért rontottam, hogy figyeltek-e."

Ex Scientia Libertas 2011.01.04. 10:58:11

@Suna bácsi: Ilyen névvel túl nyilvánvaló a trollkodás, probálkozz valami finomabbal. A komment hosszával nincs gond, három szó bőven elég egy mestertrollnak, hogy százkommentes háborút indítson, de ez így sajnos kevés.

LeiterJakab 2011.01.04. 10:58:46

@supertroll2000: Én akkor hagytam abba végleg a Napkelte nézését, amikor Lendvai Ildikó és társulata még hónapokkal a 2006-os (2006-os!) választások után is minden kérdésre az Orbán-kormány bűneit kezdte sorolni. A bullshitgenerátoroddal gyere vissza majd 2014 után... :)

Chaoyang · http://xiongyali.blog.hu 2011.01.04. 11:02:14

"2018: Megvesztegették, majd adót csalt Schmitt Pál" ez a mondta siman beleferne egy ragalmazasi es becsuletsertesi per anyagaba. Nem mindenki olvas figyelmesen ugyanis, vannak akiket ez a (cimlapos hhir) megteveszthet es ez eleg ok egy perre az iro es a lap ezesetben az index ellen. Tudom en, hogy ez egy vicc, de vajon mindenki tudja-e aki rapillant a cimre?!

Maskulonben ez is bizonyitja, hogy amirol a Nepszabadsag meg az osszes korrupt szemet medium harsog, hogy nincs sajtoszabadsag - nem igaz.

Hogy idezzem egy baratomat a Nepszabadsagos alszocialista-alliberalis (a.k.a. fasiszta) propaganda kapcsan: "Egyébként a sajtószabadságos ajvékolás logikailag ostobaság: ha nincs sajtószabadság, akkor nem írhatom le 23 nyelven, hogy nincs sajtószabadság. :))) Mer az elvtársak nem börtönablakból dobálják ki a vérrel, szaros wc-papírra írt segélykiáltásaikat, hanem országos napilapok címlapján hozzák le őket"

Ex Scientia Libertas 2011.01.04. 11:04:36

@Chaoyang: Csak tudod máshol a szólásszabadsághoz hozzá tartozik a szólás utáni szabadság is.

Tibike15 2011.01.04. 11:09:32

Az index magát minősíti, hogy címlapra rak ilyen primitív, gyalázkodó írásokat. Érthetetlen, hogy mennyien vergődnek a Shmitt minden mozdulatán. De lehet kultúráltan is vitatkozni, meg primitív szinvonalban is. Sajnos ez utóbbi lepi el az indexet. Rohamosan csökken a színvonal.

funny 2011.01.04. 11:20:57

Hát, igen mikor először halottam, hogy ő csak fel akarja hívni a figyelmet, az iskolai sztori mondás jut az eszembe, hogy "csak látni akartam figyeltek-e, gyerekek."
Ezt mindig is utáltam...
Mindig is úgy gondoltam, hogy ezt úgy kellene mondani: "hibáztam, kösz, hogy szóltatok gyerekek, ügyesek vagytok." De hát naivitás volna ebben reménykedni...

sunika 2011.01.04. 11:30:10

Most már belátom,hogy-ha szégyenkezve is-de Orbánnak volt és van igaza.
Azok akik most tüzet okádnak rá,azok az ország kirablói, kiárúsítói.
Remélem felébred az ország,és nem dől be ennek a bal -lib provokációnak.
A drága jó GÖNCZ papa ideje alatt volt a legnagyobb országrombolás,majd 2004-2010 között.
Soha ne felejtsünk!

minimalista 2011.01.04. 11:41:25

@Tibike15: @sunika:
Nektek nincs humorérzéketek vagy tényleg ilyen szűk látókörűek vagytok?

gregaba 2011.01.04. 11:48:00

@őröltbors: "Az a baj, hogy csak a saját belátásukon fog múlni hogy megteszik-e."

ez igaz; még magának a fidesznek is újdonság ez a törvény, szokniuk kell vagy fél évig, aztán talán bekeményítenek, talán nem.

darkmirjam 2011.01.04. 11:54:19

Ha belegondolok, hogy csak a védelmével mennyi ember mennyi pénzért foglalkozik. Ha kimegy a mosdóba, máris izmos szigorúak tömege kezdi a "védett személy közeledik" játékot. Egy keszeg bölcsész jó helyesírással filléres dolog a felesleges pózolgatások árához képest. Csak arra tudok gondolni, félnek arrafelé az olyan emberektől, akik helyesen tudnak írni. Bomlasztaná az egységet.

ezt találtam 2011.01.04. 12:01:29

@Chaoyang: érvelésed talán még igaz is lenne, de már válaszoltak többen is: nem kapásból a sajtószabadságot szünteti meg a törvény, hanem "rugalmassága" miatt lényegében félelemben tarthat bárkit..

és érvelésednek van egy másik pontja is, a gyurcsányi diktatúráról. fidesznyikek 2006 óta terrorról beszélnek, meg rendőrállamról, meg kommunista-diktatúráról, de, hogy erről miért is beszélhettek szabadon, azt ugye már nem gondolta végig kedves bértollnokunk.. képzelj el egy hasonló médiatörvényt, gyurcsányék által benyújtva. tapsoltál volna?

Diktatúra Pécsett, új céget foglalt el a Fidesz! 2011.01.04. 12:01:32

A mocskos szájú Rákay tv vezető, a nép arculköpése 2011.01.04. 11:58:53
Schmitt Pál újévkor is rombolta a magyar nyelvet Ha igaz, hogy olyan az egész év, amilyen az első napja, akkor Schmitt Pálnak nehéz esztendője lesz. Alighogy nyilvánosságra hozták ugyanis az államfő - rendhagyó módon sétálva előadott - újévi beszédét a Köztársasági Elnöki Hivatal (KEH) honlapján, azt máris darabokra szedték bloggerek. Az államfő - ahogy az alkotmányhoz adott javaslatainál is - helyesírási hibáktól hemzsegő szöveget adott ki kezei közül. Most éppen a Himnuszból sikerült rosszul idéznie - a többi tucatnyi hiba mellett.

A mocskosszájú, trágár, fostos Rákai filip??? hogy lehet tv intendáns?
Rákay filip Kálmán:
www.youtube.com/watch?v=nmnDS11Awys&feature=related

www.youtube.com/watch?v=25WxWE5Le5w

www.youtube.com/watch?v=-Yr44k9fmvM

Egy tisztességes fideszes vagy KDNP-s mondaná azt hogy ez mind nagyon gáz!

Ringlósztár 2011.01.04. 12:19:53

@supertroll2000:
Szerintem nem létezik, ezeket mintamondatokból válogatják a lelkes aktivisták.
@samba pa ti:
Irónia!
Nem gondoltam volna, hogy ezen a blogon a bejegyzésemet bárki is komolyan veszi...

Chaoyang · http://xiongyali.blog.hu 2011.01.04. 12:33:29

@ezt találtam: Nekik nem volt szukseguk ra, mert eddig is lenyeges tulsulyban voltak. Azt olvastak az emberek amit ok isrtak. Es olyanok nem kaptak mukat a mediaban (azon felen) akik nem ugy irtak/beszeltek ahogy ok akartak.

Egyebkent nekik is eszukbe juthatott volna torvennyel korlatozni a prosti kereskedelmi TV-k mukodeset, eroszakmentesseget, kotelezo feliratozast az angol es mas idegennyelvek konnyebb elsajatitasa veget.

A szocik nem csinaltak semmit (csak loptak, lopnak es lopni fognak) abba nehez belekotni ha semmin nem valtoztatnak, mert allando jelleggel azon agyaltak, hogy mibol lehet sikkasztani es mit lehet beterjeszteni amibol sokat lehet lopni. Semmi ilyen torveny ami ugyan a hatalmat is megerositi de azon tul a nemzet is jol jar vele.

Suna bácsi 2011.01.04. 12:38:26

@Ex Scientia Libertas: te egy fizetett provokátor lehetsz, aki nem magát a posztot kommentálja, hanem a kommenteket.
Sunika mondja a frankót: most azok jajveszékelnek, hogy ég a ház, akik 7 évig csak locsolgatták benzinnel, majd az utolsó évben rádobták a gyufát.
8 évig szarul csinálták, ez tény. Most másképpen KELL csinálni. Ha csak kevésbé rosszul csinálják, már az is jobb. Ha meg jól csinálják... de ezt majd 2014 áprilisa körül meglátjuk. Addig lehet károgni, meg hülyeséget írni. Mondjuk éppen Gyurcsány mondta egy hasonló szituban, hogy a háborgók idővel úgyis elcsendesülnek. Remélhetőleg az ilyen hülye posztok is idővel kifulladnak.

IGe · http://vilagnezet.blog.hu/ 2011.01.04. 12:55:22

A holnapi újság számára javasolnám feldolgozásra, a következő alapötletet.

vilagnezet.blog.hu/2010/12/30/egyhazallami_partmutyi_osszeeskuves_elmelet

a-kis-herceg 2011.01.04. 13:01:00

sp a meg-nem-értett zseni. a palota pincsi az öleb.

ps: pitbull is van... az: öl eb!

bebe tv 2011.01.04. 13:09:29

@Suna bácsi:Hát ez a másképp csinálás jelenleg úgy néz ki, mintha a nemzeti együttműködés tűzlovagjai víz helyett kerozinnal oltanák azt a bazi nagy tüzet amit 2004-2010 között azok a fránya kommunisták okoztak. Primitív okfejtés az, hogyha körülöttem ég az összes ház amitől a mienk is lángra kapott, hogy utólag az asszonyra fogom ő gyújtotta fel a mienket is. Talán a gyerekeknek be tudnám dumálni, de az asszonynak attól még nem.

Anonimama 2011.01.04. 13:09:42

Én tanár vagyok, s ezentúl tárgyi tévedéseket fogok tanítani a diákjaimnak, hogy felfigyeljenek azokra... Ebben a történetben az a szomorú, hogy ahelyett, hogy beismerné tévedését, még nagyon hülyeséggel teszi egyre nevetségesebbé magát.

Anonimama 2011.01.04. 13:10:25

nagyobb... bocsánat, elgépeltem

Motorhead 2011.01.04. 13:32:06

Nem értem, NÁLATOK nemzeti sport lett a szarozás, a gúnyolódás? Mélyen nézz magadba és vállald el az emberi űrrakéta szerepét a Marsra- most keresik rá a jelöltet. A múlt rendszerben minden jó volt ugye ?

LeiterJakab 2011.01.04. 13:34:27

@Anonimama: Ha jól értem, a KEH közleménye erről (a beismerésről) szól:

"Sajnálatosnak tartjuk, hogy a Köztársaság elnökének újévi köszöntőjében előfordultak félregépelések, helyesírási hibák.
A tévedést elismerjük, és mindent elkövetünk, hogy a jövőben hasonló eset ne fordulhasson elő.
Fontosnak tartjuk továbbra is, hogy az igényes, választékos szép magyar beszéd és annak írott változata minél nagyobb figyelmet kapjon a későbbiekben, nem csak a készülő alkotmányban, hanem a hétköznapokban is!

Budapest, 2011. január 3."

(www.keh.hu/index.php?submenu=articles&cat=6&id=576&details=1)

jura007 2011.01.04. 13:45:35

Ha jól emlékszem, Schmitt kb. 10-15 évvel ezelőtt azt nyilatkozta egy róla szóló műsorban a TV-ben (nagykövet lehetett Spanyolországban éppen), hogy persze szokott ajándékokat elfogadni ami a diplomáciai munkában "természetes", de ő tudja meddig "etikus" és saját bevallása szerint 3000 USD felett nem szokott ajándékokat elfogadni. Lenne mit megmagyaráznia a népének -etikáról és igazságosságról de leginkább az adópénzen fizetett luxuspozició kihasználásáról -, ha valaki ezt az interjút most előkeresné...
Vagy ez az általános és fair a "diplomáciában"?

Anonimama 2011.01.04. 13:55:57

@LeiterJakab: Valóban, miután nagyon kínossá vált az a nyilatkozat, hogy a helyesírási hibáknak az az előnyük, hogy felhívják a figyelmet a helyesírásra. A baj az, hogy az első, zsigeri reakció a mérhetetlenül ostoba és cinikus nyilatkozat volt.

ChatMan 2011.01.04. 13:57:47

A blog írója gusztustalan, aki meg a címlapjára tűzte szánalmas és ezzel nálam elérte a még olvasható minőség alsó határát. Ezzel el is búcsúzom a portáltól.

Viktus 2011.01.04. 14:50:17

Ez egy száz milkás bejegyzés

doktorgenya 2011.01.04. 14:55:37

"Schmitt Pál biztosan kieszelt valamit már."
Egyébként lángoktól ölelt kis országunk közállapotait jól jellemzi, hogy tegnap estefelé a Klubrádióban Lendvai Ildikó (!) osztotta sz észt sajtószabadság és cenzúra (!) ügyben.
Így 1:1, vagy inkább nagy nullák mindkét oldalon.

hovakerültem???!!! 2011.01.04. 15:22:53

Én szeretem a Palit, mert olyan egyenes féle ember és mindent meg tud magyarázni. Az elvhű és "midig" jobbos politikus (Horn kormány alatt pl. madridi nagykövet)már szinte minden volt. Nagykövet, MOB főtitkára, a NOB tagja, EU parlament tagja, majd alelnöke, Országgyűlés elnöke, most meg Köztársasági elnök. Igazi ezermester! Igaz, kicsit Mekk Elek féle, de azért ezermester. Bele sem merek gondolni mekkora karriert futhatott volna be, ha például (legalább középiskolás szinten) írni is tudna??? Ha ilyen kvalitással Ő a legalkalmasabb ember a Köztársasági Elnöki posztra, akkor az nagy szegénységi bizonyítvány a Magyar nép számára. Ugyanis felmerülhet a kérdés: milyen lehet a többi?

sunika 2011.01.04. 16:03:19

@minimalista: Kedves fiatal Barátom!
Annyira van humorérzékem,hogy én még KARINTHYN,DARVAS SZILÁRDON,TABI LÁSZLÓN,KELLÉR DEZSŐN,SZILÁGYI GYÖRGYÖN stb...nőttem fel,akiknek volt humoruk.Ez az írás nem humoros de egy libsi
lejárató kampány része.
Tudod-e , hogy a legenda szerint ki írt Sztálinnak táviratot így kezdve:szocializmus nem jött be stop.
A felsoroltak mind zsidók voltak,és még többet is sorolhatnák.Imádtam őket.
A ma élőkről nemmondok véleményt,mert kimoderálnának,és így 80 felé még van szégyenérzetem.

inframazsola 2011.01.04. 16:27:27

@sunika:
Lejárató kampány?

Ez a cikk egy állami szervtől megengedhetetlen, minden állampolgárt lekezelő nyilatkozaton gúnyolódik, még csak nem is a helyesírási hibákon.

Ha szerinted ez lejárató kampány, akkor szerinted türelmesen végig kéne hallgatnunk, hogy az államfő közeli munkatársa úgy kezeljen minket, mint Edit néni harmadik általánosban?

Ez az írás nem csinált semmit, mint fogta az eredeti a cinikus gondolatmenetet és

KÖVETKEZETESEN

alkalmazta.

Hogy ebből felháborító írás született? Pont ennyire volt felháborító a nyilatkozat...

lmlm 2011.01.05. 08:55:43

Jóóó tetszik, kemény, határozott de mégis tényszerű.

Éljen a Nagy Magyar Forradalmi Vezérhelyettes!

A Látó 2011.02.07. 00:04:36

Basszus!!

Még hét évet kell várnom erre a hírre??!!
süti beállítások módosítása