HTML

Holnapi Újság

Hírek, amiket holnap, holnapután és ezer év múlva fogunk olvasni. Vagy akkor is. Ha írna nekünk, ide tegye: holnapiujsag@gmail.com

Rajongj!

Érdekes linkek

Ezek is

Friss topikok

2011.02.11. 10:06 holnapi újság

2041: Hírösszefoglaló

Címkék: hajdú péter nagy lászló stohl andrás silvio berlusconi magyar györgy 2041

Jó úton haladnak, és hamarosan lezárulhatnak a Mol orosz részvénycsomagjáról, Malévról és az orosz gázszállításról a szakértői szinten folyó magyar-orosz tárgyalások, tette közzé honlapján a Nemzeti Együvétartozás Kormánya. A tárgyalások lezárása azért is valószínű, mert immár tizennegyedik éve, a Nagy Energiaválság kirobbanása óta, a kerozin kifogytával nem járnak a Malév gépei, nincsenek orosz gázszállítások sem, a Mol-részvényekkel pedig, azok árfolyamvesztése miatt, ma már csak a zimbabwei tőzsdén kereskednek.

"Kína folytatja a gazdasági terjeszkedést, ám nem készül ilyen lépésre" – ezt a választ adta Teng Kaj-tung kínai pártfőtitkár, a Kína Állami Népi Szövetkezet, az Egyesült Eurázsia Ltd. és a Panamorc Co. elnöke arra a washingtoni kérdésre, hogy Olaszország, Belgium, Spanyolország és Portugália után az Egyesült Államokat vagy azok egyes tagállamait is megvásárolni tervezi-e Peking. A befektetőket ugyanakkor nem nyugtatta meg a válasz, a dollár folytatta leértékelődését a bankközi piacokon, így a reggeli nyitáskor már a lélektani 0,1 rubüanos szint alá süllyedt az árfolyama.

Elmaradt egy épületszenteléssel egybekötött iskolaavatás az olaszországi Vicenzában, az ünnepségre ugyanis egyetlen diák és szülő sem ment el. A szülők szervezete már előre meghirdette a tiltakozó távolmaradást, mondván: nem érzik biztonságban egy gyermekeiket olyan helyen, ahol katolikus papok és Silvio Berlusconi is előfordul. Az agg, de jó kondícióban lévő miniszterelnök aljas, durva incidensnek minősítette az akciót, és egyben cáfolta azokat a híreket, amelyek szerint szerint thaiföldi emigrációt fontolgat.

Kutyakolbászt dugott a TesCéBé webshop raktárában a téliszalámik közé Magyar György. A közismert ügyvéd fényes nappal hatolt be a létesítménybe, így szinte azonnal lebukott a világszerte elfogadott HACCP szabályokat sértő partizánakciójával. Tettét elismerte, ám elfogásakor még nem adott magyarázatott arra. Később azt mondta, hogy csak egy kis médiaszereplésre vágyott, ugyanis nagyon unatkozott már a Kanári-szigeteki Gran Canarián, amit a harminc évvel ezelőtti iszapkatasztrófás perek sikerdíjából vásárolt meg magának.

Egy videófelvétel és több, a Virtutérre feltöltött VisualMemo-felvétel szerint mentőhelikopter leszállópályáján parkolt Hajdú Péter légpárnakoptere (a mentőhelikopterek a Nemzeti Egészségszolgálat kiöregedett, két generációval ezelőtti, vidéken még használt szállítójárművei). Az ismert médiavállalkozó és egykori televíziós személlyel nem tudtunk beszélni, a titkárságán azt közölték: Hajdu és Kata asszony adózási okokból a holotérben tölti a következő két évet.

Újjászülethet a Stohl András által két éve okozott párizsi űrsikló-balesetben elpusztult Rodin-szobor, a Gondolkodó – jelentették be brit tudósok.  A művet részben restaurálni tudják a széthullott darabjai "emlékezőképességét" felhasználva – a homeopátiában alkalmazott módon –, részben újra kifaragják. Meg nem erősített hírek szerint a munkát – a Magyarország által vállalt kártérítés részeként – Melocco Miklós végzi el, a modell Nagy László egykori élsportoló lehet.

JJ Töhötöm házasságszédelgő, állította a Helyi Borsos Théma bulvárlapnak egy harmincnyolc esztendős dalárdasüvegesi asszony, akit állítása szerint csaknem kétszázkét millió forinttal károsított meg a férfi. A Magyar Nemzet Hangja tévé valóságvilágának, a Játékos Jurtának nem ez az első botránya: JJ Álmosról kiderült, hogy állításával szemben nem tud hátrafelé nyilazni, JJ Katica képtelen volt a puszta két kezével vajat köpülni, míg JJ Vajk nem hagyta, hogy egy dramaturgiailag fontos pillanatban felnégyeljék (ezért szerencsére megkapta méltó büntetését, egy hétig nem ihat a jurta asszonyai által gyártott kumiszból).

11 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://holnapiujsag.blog.hu/api/trackback/id/tr62652759

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2011.02.11. 11:08:51

inkább zsírpárnakopter

M, az állat 2011.02.11. 11:26:37

Játékos Jurta :DDDD grat!

TemplarOmega (törölt) 2011.02.11. 11:31:53

Inkább a temetésének az évfurdulója lesz. Néz már rá. 30év?

Újlaki 2011.02.11. 12:55:47

...Rodin-szobor, a Gondolkodó (...) részben újra kifaragják...

Bátorkodnék megjegyezni, hogy a szobor bronzból van, így a faragása - az újrafaragás is - nehézkes lenne. A sérült bronzszobrot - részben vagy egészben - újraöntik, ha még megvan az eredeti (általában agyag) minta. Ha nincs meg, hazai rodin-pótlónk - kis ország, kis Rodin - tehát legfeljebb újragyurmázhatja. Ennek viszont megvan az az előnye, hogy ha illendőségből gatyát is mintáz a szoborra, és ezt a magukat műértőnek nevező dilettánsok szóvá teszik, a gatyát egy késsel vagy spaklival a fütyivel együtt le lehet vakarni, nem kell nehéz testi munkával levésni, és mégis adtunk a jó ízlésnek. A talapzatra esetleg egy-két cenzúrázott Rimbaud- és Baudelaire-vers is felkerülhetne. Majd megtudják a békaevő franciák, milyen a magyarok istene. Bocsánat, a Magyarok Istene.

Winston Smith 2011.02.11. 13:21:40

@Újlaki: 2041-ben nem hiszem, hogy lesz még Magyarországon bronzszobor-öntésben járatos szobrász, miután 2027-ben az utolsó köztéri bronzszobrot az ünnepélyes átadót követő 16. nanoszekundumban lopták el a színesfém-újrahasznosításban érdekelt üzleti körök.

okleveles naiv 2011.02.11. 14:04:49

JJ? :) Hatalmas! :) A többi is remek!

venszivar 2011.02.11. 14:27:47

Egyezzünk ki 2022-be!Legyen ez a max.Annyi bőven elég ebből a féregből.

Újlaki 2011.02.11. 16:22:00

@Winston Smith: Teljesen mindegy, ha a nem lopnák el a szobrot azonnal, rövidesen amúgy is menne a szoborparkba.
süti beállítások módosítása