HTML

Holnapi Újság

Hírek, amiket holnap, holnapután és ezer év múlva fogunk olvasni. Vagy akkor is. Ha írna nekünk, ide tegye: holnapiujsag@gmail.com

Rajongj!

Érdekes linkek

Ezek is

Friss topikok

2010.01.09. 08:08 holnapi újság

2030: Hírösszefoglaló

Címkék: hírösszefoglaló 2030

Visszaélés történhetett a kormányzati légpárnakopterek szervizelésére és üzemanyag-ellátására kiírt tenderen – állítja Süvegessy-Tóth Zebulon az ellenzéki Magyar Párt frakcióvezető-helyettese. A közbeszerzési eljárást a Strabgép-Shellnyeftgaz konzorciuma nyerte, az értékelésben mindössze 0,3 ponttal megelőzve a E.OMV-Mol német-osztrák-magyar konzorcium ajánlatát. A politikus elmondta: tendergyőztes alacsonyabb árat ajánlott ugyan, ám az ország egyetlen pontján, a szabolcsi Piricse határában lévő Rózsatanya ipari parkban vállalta a járművek ellátását, ahol ráadásul éppen Róth Jónás közteherviselési minisztertől bérelnek épületet. Bencefalussy Brendon kormányszóvivő ez utóbbiról azt mondta: "teljesen véletlen, hogy éppen két nappal a tender elbírálása előtt írták alá a bérleti szerződést", valamint kijelentette, hogy a kormány tovább küzd a költségvetési kiadások csökkentéséért, hogy kiteljesedhessen a 2026-ban elindított adócsökkentési program.

Átmenetileg megbénult a Budapesti és Agglomerációs Személyszállítási (BASZ) Zrt., miután immár a BKV utódvállalatának valamennyi vezető beosztású dolgozója előzetes letartóztatásban van. A cég irányításáre még a héten felkér egy ideiglenes vezérigazgatót Rogán Antal fővárosügyi kormánymegbízott, miután konzultált Demszky Gábor főpolgármesterrel; hírek szerint Vitézy Dávid, Gaskó István, Draskovics Tibor és Aba Botond is a lehetséges jelöltek között van.

Kiürítették a négyes metrót a Móricz Zsigmond körtér és a Kálvin tér közötti szakaszon, miután két utas a biztonsági ellenőrzést kijátszva, jegy nélkül jutott le a metróállomásokra. A BASZ-nál belső vizsgálat indult, hogy kiderüljön, ki hibázott. Demszky Gábor szerint a fővárosi közlekedési céget ellehetetleníti a kormány azzal, hogy visszautasította a 456 milliárd forintos vissza nem térítendő támogatásra benyújtott hitelt, így a működőképesség határára sodródott vállalatnál a jövőben újabb hasonló incidensek fordulhatnak elő.

Vagyonvédelmi szaktanácsadó lesz az OTP-nél Ambrus Attila. Az 1990-es években viszkis rablóként elhíresült egykori jégkorongkapust szabadulása után azért foglalkoztatja a kelet-európai régió vezető pénzintézetévé előlépett egykori magyar nagybank, mert azt várják tőle, hogy jelentős szerepet vállaljon a bankbiztonsági tényezők továbbjavításában. Arra a felvetésre, hogy valóban tárgyalnak-e Princz Gábor és Tocsik Mária Márta alkalmazásáról is, Csányi Sándor elnök-vezérigazgató nem reagált.

Szlovákia 40 deka plutóniumot és két kilót brindzát csempészett a Wizz Air egyik járatában Pozsonyról Sármellékre. A szlovák belügyminiszter szerint az akcióval azt akarták bizonyítani, hogy mennyire alkalmatlanok az európai létezésre a magyarok, akik még a légi határaikat sem tudják rendesen megvédeni.

Elképzelhetőnek nevezte Overdose indulását a 2032-es olimpián a magyar csodaló tulajdonosa, az elmúlt szezontól Talmácsi Gábort is versenyeztető Succes & Hit Managment Company (SHMC). Overdose feltehetően a 100 és 200 méteres síkfutásokban fog indulni, ha átesik egy szügykisebbítő műtéten, sikerül elintézni a honosítását és leküzdeni a Nemzetközi Atlétikai Szövetség bürokratáinak kisstílű kifogásait, miszerint Overdose nem ember, hanem ló – mondta Stefano Favarro, az SHMC vezető menedzsere.

47 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://holnapiujsag.blog.hu/api/trackback/id/tr351656975

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

smartdrive 2010.01.09. 17:35:48

kicsit unalmas már a névhalmozás

A más villogány 2010.01.09. 17:44:08

Ez nagyon jó volt....
Szép jövőkép! :)

Straight 2010.01.09. 17:45:29

A szlovák incidens után az Eu kijelentette hogy az erősen sugárzó hasadóanyag csempészetét Szlovák belügynek tekinti így nem foglal állást.

Straight 2010.01.09. 17:55:56

2030.12.10 Szlovákia MTI
Tömegek vonultak az utcákra annak örömére hogy szlovákia történelme átlépte a bűvös 180 karakteres terjedelmet.
- Bár nem lehet teljes az örömünk mert ennek a nagyszerű teljesítménynek az eléréséhez be véteni kényszerültünk egy helyesírási hibát (betűtöbbszörözés) és a rohadt Magyarok kifejezést rrrrrrrohadt magyarokként kényszerültünk feltüntetni illetve az összes évszám immár nem számmal hanem betűvel van írva de ez akkor is egy történelmi pillanat.

Vélte egy szlovák ünneplő.

2010.01.09. 18:00:49

Azt tudni lehet, hogy 2030-ig hány új zsinagóga épült M.o.-n? :DDD

Straight 2010.01.09. 18:08:11

@Selkath: Igen. Oszd el magyarország lakosainak a számát 5000 el és add hozzá az összes mo-i település számát add hozzá budapest összes utcáinak a számát adj hozzá kettőt (parlamentben kormánynak és ellenzéknek külön)
Kb ennyi. Lehet valami még nem jutott eszembe.

pandacsökiboborján 2010.01.09. 18:08:13

A magyar miniszterelnök, Rézműves Rafael tiltakozását fejezte ki a múlt heti belgiumi eset miatt. Mint már tájékoztatást adtunk róla, a színesfém begyűjtésén rajtakapott magyar állampolgárokat, Orsós Meklódot és Jónás Dszasztint a tavaly bevezett saria törvénykezés értelmében sújtották a szigorú ítélettel, levágva jobb kézfejüket.
A miniszterelnök megdöbbenésének adott hangot:" Dik má, elösző megin csák vízummá mehetünk mink nyugatra,most meg má ez is,dik!"

Tamas.D · http://www.ejatekok.com/ 2010.01.09. 18:08:22

Ez a vagyonvédelmi szaktanácsadó jó :)
www.ejatekok.com
Jók a grafikák és gyorsak a játékok.

Zahal 2010.01.09. 18:20:54

2018: kéksisakos ENSZ katonák némi tűzharc után elfoglalták a volt MEH épületét, miután a feldühödött tömeg az államcsínnyel hatalomra jutott Jobbik fő politikusait fellógatta az Oktogonon. Az internálótáborokban százakat találtak éhhalál-közeli állapotban.

Straight 2010.01.09. 18:26:57

MTI 2030.10.23, Budapest
Ismét megrendezték a 2029 től a Jobbik álltal védjegyzett Hungarikumnak számító Budapesti Október 23.-i kormányellenes tüntetést ahol a kormányellenes erők autentikusan Gyurcsán Ferenc lemondását követelik annak ellenére hogy Gyurcsányt 2 évvel ezelőtt előre megfontolt szándékkal és különös kegyetlenséggel (kitaposta belőle a szart) árpádsávos patában és nagymagyarországos nyeregben meggyilkolta Overdose a csodaló. Az eset után 2 héttel ugyan amnesztiát kapott Morvai Krisztina államfőtől aki a következőt nyilatkozta: Ez a mocskos libcsikomcsizsidó nem érdemli meg hogy éljen így overdose nem követett el bűnt.
Farkas Péter rendőrfőkapitány a tüntetésről a következőket nyilatkozta:

A tüntetők évek óta kérik hogy a nyugati demokratikus kultúrákhoz hasonlóan kezeljük őket. Örömmel jelenthetem hogy kérésük idén teljesült. A nyugati demokráciákhoz hasonlóan immár nem könnygáz kerül bevetésre oszlatáskor hanem az épületek tetejéről illetve helikopterekről mikróhullámú és hangágyúkkal fogjuk bombázni a tömeget, illetve a kiszabható büntetés 5000ft ról 0,5-5 évig terjedő letöltendő szabadságvesztésre módosul.

Orbán Castro Rákosi Viktor , "itt az idő" elhúzni! 2010.01.09. 18:27:24

Orbán - az örök készenlétis- a sok bukás és utálat után végre nyögve nyer 2022 ben!

pandacsökiboborján 2010.01.09. 18:29:45

@Zahal: az ENSZ katonák izraeli bázisokról érkeztek, ugye?

Zahal 2010.01.09. 18:47:12

@pandacsökiboborján: nem, mert ez nem csak a mi ügyünk. egy normális ország megvédi állampolgárait vagy népét, bárhol a világon, úgyhogy neked sem ajánlom, hogy próbálkozz. ugye értjük 1mást?

Straight 2010.01.09. 18:48:20

2024
KÜLÖNKIADÁS!!!
EGY PÁRT BETARTOTTA VÁLASZTÁSI ÍGÉRETÉT!!!
LÁNGOKBAN BUDAPEST!!!

Nagy meglepetésre a választásokon nagy többséget szerzett a jobbik szélsőjobboldali párt. A hírre a tőzsde érzékenyen reagált és a forintértékének felét 5 perc alatt elvesztette. Vona Gábor rendkívüli sajtótájékoztatón kommentálta a történteket:
-Biztos azok a geci zsidók voltak.

Majd elrendelte a cigányok összeírás céljából történő szögesdróttal és katonákkal védett gyűjtőpontokra szállítását. Indoklása szerint erre az ő érdekük miatt van szükség.

Ezután a parlamentbe ment ahol elrendelte ahol elrendelte összes szomszédos országunk lerohanását amihez egy zseniális tervet eszelt ki melynek neve óramű hadművelet. (ennek során a magyarország tulajdonában lévő 3 tank és 4 harrier típusú harci repülőgép az óramutató járásával megeggyező irányban körbejár és elfoglalja a környező államokat visszaszerezve a minket megillető területet)

A hadaseregünk sajnos még a határ előtt lerobbant így a hódító tervekből nem lett semmi.

Románia megkísérelte kommentálni az eseményeket de sajnos a román miniszterelnök a tévékamerák előtt élőben röhögőgörcsöt kapott és megfulladt.

Szlovákia ezzel szemben kinetikus bombákkal kezdte el lőni magyarországot válaszul (ezek robbanófej nélküli 20 terratonna erejű robbanást előidéző dárdák melyek a fénysebesség 90% ával csapódnak be és ez idézi elő a dfetonációt) illetve követelte az usától teljes nukleáris arzenáljának bevetését a magyarok ellen. Az 1 napig tartó bombázás alatt magyarország lakosságának 70% a elhalálozott illetve a sztratoszférába fellövelő por miatt 1200 évig tartó sötétség borult az országra.

Vona Gábor miniszterelnök az esetről a következőket nyilatkozta: "Egy jó hazafi mindent kibír amit a büdös zsidók tesznek vele majd visszavág.
A visszavágásról 4 párti egyeztetést tartanak.

pandacsökiboborján 2010.01.09. 18:51:31

@Zahal: te izraeli vagy? Mond csak,nem akarjátok befogadni a cigányokat?

pandacsökiboborján 2010.01.09. 18:52:27

@Zahal: ja és ebből a logikából az következik, hogy Magyarország nem normális ország.

Zahal 2010.01.09. 19:22:48

@pandacsökiboborján: Magyarország normális ország, csak ahogy 70 éve, most is van pár százezer elmebeteg, akik faji alapon szeretnének kiirtani embereket. a legtöbb magyar normális, úgyhogy kár magatokat az igazi magyaroknak nevezni. én pl. magyar vagyok, nem nyilas. és zsidó is, de ahhoz semmi közöd, max ha én mondom.

twollah / bRoKEn hOPe, sUppLeX · http://freewaresoftwarenews.blogspot.com/ 2010.01.09. 19:31:11

Kicsit unalmas, hogy olyan nveket szed elo az iro akik valamit elkovettek az elmult idoszakban.

pandacsökiboborján 2010.01.09. 19:32:25

Szerintem itt senki nem akar kiírtani senkit sem-legalábbis én nem, de ami itt folyik ,az biztosan nem normális. Látogasd meg Borsod megyét és szerintem te is így látod majd. De legalábbis rájössz,miért kell olyan sokat adót fizetned és az mire folyik el.

TreVoR 2010.01.09. 19:33:43

Az NKH a Nyégyláb Jó Két Láb Rossz állatok jogvédelmi szervezetével (a Négymancs alapítvány jogutódja) történő egyeztetés után megállapodtak abban, hogy minden nem kizárólag az állatvédő szervezet által jóváhagyott libanonból importált libazsírral működő autó regisztrációs díja járművenként a NASA űrporgram éves költségvetésének kétszresében kerül meghatározásra.
A kormányszóvivő tagadja, hogy ezzel a lépéssel Magyarország a szervezet még 2009-ben jogelődje által elkezdett burkolt nyomásgyakorlásának engedett, miszerint pusztuljon a magyar libatenyésztő piac. Az csak véletlen egybeesés, hogy a magyar libatenyésztés – szintén a szervezet által javasolt különböző állattenyészítési és felhasználási szabályozások után – egyetlen termékének a felvevőpiaca szűnt meg létezni ezzel a döntéssel. Az egyeztetések és azok nyomán született törvény, mely január 1-gyel lép életbe december 29-én kerültek először nyilvánosságra. A libatenyésztőknek december 28-ig törvényi kötelezettségük volt a libazsírleszívó eszközök licenszének és szoftverének megvásárlására, amennyiben szándékukban állt a következő évben is folytatni tevékenységüket. Bajnai Rómeó Gordon sajnálatát fejezte ki a dátumok miatt kialakult malőrrel kapcsolatban. A kialakult helyzetet azzal magyarázta, hogy még soha nem kellett két ilyen távol álló területet (libatenyésztés és közlekedés) összehangolnia. Természetesen elnézést kért minden, a döntés következtében ellehetetlenedett családtól, de hangot adott azon véleményének is miszerint senki nem várhatja el tőle, hogy mindenhez értsen, amiért felel.

A törvénnyel egyidőben a libazsír alapú üzemanyagok árának jövedéki adóját a jogvédő szervezet kollektív jogvédelmi illetékével növelik, ami literenként a mindenkori legdrágább benzin egyéb jövedéki adókkal terhelt árának kétszeresét jelenti, plusz áfa.

pandacsökiboborján 2010.01.09. 19:38:06

@vörös csepel 01111: az előbb utalt rá az úr,hogy milyen csoportba tartozókkal szokott vitatkozni.
Na de Vörös Csepel?! Te is benne vagy az ottani panamákban,ha már általánosítunk?

vörös csepel 01111 (törölt) 2010.01.09. 19:41:49

@pandacsökiboborján: Amúgy Zahal az anyukájával él, tegnap mondta. De PSZT!!!!

Straight 2010.01.09. 19:42:24

@pandacsökiboborján: A magyarok nem rasszisták. Te vagy rá az élő példa sajnos.:( A magyarok nem utálják se a zsidókat se a cigányokat csak a vonatkozó sztereotípust. A cigányoknál az életmódot a zsidóknál pedig az ultraliberális gazdaságpolitikát. Csak aki kevesebb mint 70 iq pontal rendelkezig az zsidózik és cigányozik orrba szájba.

pandacsökiboborján 2010.01.09. 19:43:19

@vörös csepel 01111: én meg megyek sörrenteni. Ma szerintem a cigánylány lesz a csapos a rockkocsmában. Nem szereti a Kárpátiát-én sem

pandacsökiboborján 2010.01.09. 19:44:34

@Straight: te meg egy rakás szar vagy. És a 100-as IQ-dal benyalhatsz.

Bivalyrobi 2010.01.09. 19:52:46

14 00 Nemrég egy újabb nagy hazafit veszítettünk el. Gáspár Győző, egyéb nagy nevek, mint Fehér Anett, Bunyós Pityu és sorolhatnám, már évtizedek óta meghatározta a magyar kultúrát. Rézműves Rafael miniszterelnök is beszédet mondott a temetésen, ahol Győzit kedvenc rózsaszín öltönyében és kalapjában beültették a Limuzinjába, mellé temették a lovát, odatették kedvenc nyakláncát, mobiltelefonjait is stb. stb. A temetésen Magyarország legfőbb egyházi méltóságai, a már 70 es éveiket taposó BALÁZS és MÓNIKA mondott beszédet. Győzi sírját a Kerepesi temetőben jelölték ki. Ehhez el kellett távolítani egy régebbi mauzóleumot, valami Kossut Lajos nevű amerikás magyarét, de nem is tudja senki, hogy ki is volt az.
A miniszterelnök-vajda megemlékezett a rászista-terrorista Jobbik (magyar Álkájida) ellen harcoló, elesett és itt 10 éve eltemetett amerikai katonákról, akik nem hiába estek el, a cigányság mindig emlékezni fog rájuk, főleg ha fémsisakkal temették el őket. Nagy tetteket követtek el, főleg mikor Vona Gábort és fasiszta bandáját likvidálták egy rakétával. Sajnos még mindig bujkálnak rászísta terroristák, de előbb utóbb úgyis kihalnak, ha meg meggyilkolnának 1-2 romát akkor is szülnek az anyák másik 10 et.
20 00 Híradó:
A miniszterelnök kifejtette, hogy ugyan problémás már megint ez a fehér-magyar kérdés, de a munkaerőhiány és az állampolgári jogon kapott segélyek fenntarthatósága, illetve a kényszer prostituált ipar munkaerőhiánya miatt szükség van fiatal, illetve a nyugdíjuk miatt idős fehérekre is.
Sokan aggodalmukat fejezték ki, hogy a Palesztínából zsidó bevándorló kisebbség kisajátítja azokat a pénzes állásokat, amelyek a romáknak járnának, de az országnak szüksége van képzett, megbízható (nem fehér magyar, mert azok gyaníthatóan az illegalitásba szorított Jobbik emberei).
A miniszterelnök megígérte, hogy új kutakat fognak ásni, sőt elkerülendő a járványokat, esetleg az évek óta bedugult csatornák közül is kiásnak 1-2 öt, főleg ahol a most 78 Demszky bácsi ásatta ki az azóta csöves magyarok által uralt 4 es metró vonalát.
A miniszterelnök-vajda bírálta Szlovákiát, mert rengeteg roma honfitársunk halt már meg amiatt, hogy ott a fehérek tarthatnak fegyvert és lelőhetik a megélhetési betörőket, pedig azok csak a gyarapodó családjukat akarják etetni.
A miniszterelnök-vajda örömmel üdvözölte a roma(n) kollégáját, akivel megegyezett arról, hogy hamarosan visszakerülhet Erdély, mert egyesülhet a két, 30 év alatti korosztályban 88% ban roma többségű ország. Vannak ott valami székelyeknek nevezett hegyi magyarok, de ha sokat ugrálnak rájuk küldjük a NAtO t egy kis lőgyakorlatra. A közös nyelv kérdése kissé bonyolult, de egy roma mindenhol eligazodik.

2010.01.09. 19:59:32

@vörös csepel 01111:
2025. 03. 12.

SZABAD PALESZTINÁT!!!

Sajtótájékoztatót tartott a mai napon Siguliczki Tibor, a MRN (Monarchian Railway Networks) vasúti konszern szóvivője, miszerint nagyszabású akcióra készül az Európai Vasúti Rendészet.
A 2011-ben alapított különleges katonai akciókra szakosodott szervezet az Izraeli Héber Birodalom külügyeibe kíván beavatkozni, egy új Palesztin Állam létrehozása céljából.
A szóvivő elmondta, az eredeti személyazonosságát egyelőre felfedni nem akaró, "Selkath" becenevű újonnan megválasztott rendész főparancsnok keménykezű fellépést ígért a héber terrorral szemben. Az új főparancsnok ultimátumot helyezett kilátásba Izraellel szemben, miszerint, ha két héten belül nem választja le Palesztina Provinciát birodalmától, valamint nem vonul ki a kérdéses területről, (szó szerint idézve) "irgalmatlan lezúzással" fog érvényt szerezni a palesztin népnek.

(forrás: a Monarchia Kommunikációs Központjától)

Bivalyrobi 2010.01.09. 20:07:08

Elnézést ha nem fejeztünk be mondatokat, de estin végeztük el a 2 hónapost tanfolyamon a diplomát, de köszönhetően az azóta Béke Nobel díjjal kitüntetett Bajnai Gordon óta egyre növeltük a romák arányát a közigazgatásban.

A kormány újabb szekérjáratokat indít ott, ahol kell. Szerencsére 10 éve megszűnt a kötelező oktatás, így nincs szükség buszokra, de azok a 8 éve kitört benzinválság óta úgysem járnak. Azóta csak mercédesszel közlekedő embereknek jár benzin. A rendőrségnek sem jár, de minek is, úgysem szabad kimenniük sehova, ha valaki valakit fel akar jelenteni, akkor menjen csak el hozzájuk. Amúgy is az állomány 80% a most többségi társadalomhoz tartozik, és kényes ha rokonokat kellene bezárni.
A mentők és a tűzoltók is csak ahhoz mennek ki, aki rendesen befizette a havi magánbiztosítást.

Zahal 2010.01.09. 20:18:51

@vörös csepel 01111: ma egyet sem. de holnap majd 15.000-et.

Zahal 2010.01.09. 20:19:20

@pandacsökiboborján: én értem, amit mondasz, csak rettenet hülyén jönnek le a dolgok.

enpera · http://c64blog.wordpress.com 2010.01.09. 20:44:12

Zahal : Te vagy az igazi rasszista.
Bivalyrobi : jól nyomod :D

Zahal 2010.01.09. 22:04:14

@enpera: anyád kukás picsája a rasszista, nyomoronc. az se tudod mi az, közben nyomod a szöveget. faszfej jobbikos állat.

Zahal 2010.01.09. 22:07:37

@Bivalyrobi: és akkor most mi van? lekísértek minket a Duna-partra, vagy mi? mert pofázni lehet, naés?

Zahal 2010.01.09. 22:09:03

"Palesztina" sosem létezett, mint önálló, független állam, csak mint birodalmak fennhatóságai; de Izrael volt az ókorban, és 1948 óta újra. "Palesztina" mindaddig nem is lesz, míg el nem ismerik Izraelt.

enpera · http://c64blog.wordpress.com 2010.01.10. 21:08:34

@Zahal: Ezzel megmutattad az értelmi színvonalad:) Köszönöm a többiek nevében is. Kirekesztő magyarellenes rasszista. :D

enpera · http://c64blog.wordpress.com 2010.01.10. 21:10:35

@Zahal: Nem volt az ókorban Izrael, marhaság.

krj 2010.01.12. 14:26:14

Róth Jónás szabolcsi kötődése utalás Veres János szabolcsi kötődésére. legalábbis szerintem. Rot=vörös. hogy jönnek ide a zsidók mindig?

skru 2010.01.13. 14:52:29

tocsik az márta!

Bivalyrobi 2010.02.06. 00:45:43

Mozifilmek 2030

Mad Dzsoni (Oláj szkifi-horror 2030)
A film a jövőben játszódik. A Jobbik 2100-ban hatalomra kerül és elkezdődik a terror. A romáknak dolgoznia kell, és fizetnie mindenért, ami eddig ingyé vót. Megszűnik az általános segélyezés. Ha a purdék verekednek az oskolában ketrecbe zárják őket. Ha a szülők bemennek az iskolába megregulázni a tanerőt a rendőrség kijön és 25 korbácsot kapnak ott helyben. A bíróság nem tesz különbséget szegín roma és más állampolgárok között. HA nagycsaládok támadnak másokra kijön a csendőrség és végigver mindenkit gumibottal és puskatussal. A gyilkosságért nem felfüggesztett börtön, hanem kézlevágás jár. A romáknak dolgozó (csi... áthúzva) alkalmazottakat, lányokat stb. felszabadítják, futtatóikat hűvösre teszik. És itt kapcsolódik be Dzsoni..Kolompár Dzsoni Romárió.. A rendőrség megfosztja megélhetésétől, amikor "feleségeit" elvonják a munkától(kocsisor). Az egyik magas rangú Jobbikos fogadja be. Dzsoni bevágja magát merdzsójába, hogy összehívja a családot, és visszatérítse asszonyait a munka világába. Ehhez keresztül kell vágnia a rendőrségen és a fasiszta gárdistákon, a zombikról már nem is beszélek. Vajon sikerül-e összegyűjteni 500 még szabadlábon lévő rokont? Vajon sikerül-e néhány szamurájkarddal (per fö) meg dönteni a fasiszta rendszert????

Bivalyrobi 2010.02.06. 00:52:28

Munkamánia (2030 drogos dráma)

Orsós Rozalinda fejét telebeszélik, hogy munkából kell megélnie. Elkezd tanulni, majd dolgozni. Fizet mindenért és nem vesz fel segélyt. A család eleinte észre sem veszi ezt a változást, majd elkezdenek aggódni. Rozalinda bejelenti, hogy csak két gyereket akar, és nem vesz fel segélyt. A család szakértőket keres (javasasszony, gazdag pszichiáterek stb..). Közben megjelenik az igaz szerelem is Száva nagyvajda (68) személyében, de a lánynak telebeszélték a fejét a szerelemből házasodunk meg egyéb hülyeségekkel.
Vajon sikerül-e visszaszerezni a családnak a lányt vagy végképp elveszik a munkamániás világban? Ezen izgulhatunk másfél órán át.
süti beállítások módosítása