HTML

Holnapi Újság

Hírek, amiket holnap, holnapután és ezer év múlva fogunk olvasni. Vagy akkor is. Ha írna nekünk, ide tegye: holnapiujsag@gmail.com

Rajongj!

Érdekes linkek

Ezek is

Friss topikok

2009.08.14. 08:43 holnapi újság

2043: Lábadozik, és nem készül plasztikáztatásra Overdose

Címkék: sport friderikusz sándor overdose michael schumacher stefano favaro puskás stadion 2043 lósport piero pini

Lassan újra kiváló formába lendül, szépen lábadozik az idült patairhagyulladásából, és a hideg víz mellé váratlanul zabot reggelizett tegnap Overdose, a 38 éves kora ellenére szenzációs formában lévő magyar csodaló. Az idomárok és a világban élő magyarság százezreinek, vagy inkább millióinak méltán népszerű Dóziját második hete kezeli a kiváló orvoscsapat a lourdes-i kegyhelyen, miután korábban sem a Karlovy Varyban eltöltött hetek, sem a szovátai, sem a pöstyénfürdői kúra nem volt rá kedvező hatással. Az Overdose Racing Team vezérkara, a magyar sportéletben jól ismert és rutinos Piero Pini-Stefano Favaro menedzserpáros közleménye szerint Overdose még idén elindulhat akár az ascoti, akár az epsomi derbyn, de legkésőbb a Budapest-Európa-Vizesfás TV szilveszteri lóversenyén mindenképpen rajthoz áll.

A menedzsment közleménye emlékeztet arra, hogy az elmúlt hetekben számos kedélyborzoló hír látott napvilágot a magyar sportélet legjelesebb személyiségéről. Overdose utolsó magyarországi fellépésén – bár korábban több ilyen eseményt ígértek, tulajdonosa szerint ez most tényleg az volt –, a direkt erre az alkalomra átépített küzdőterű Puskás stadionban – amely alapos felújítása a kormány múlt heti döntése értelmében magántőke bevonásával várhatóan három éven belül megkezdődik – 90 ezer őrjöngő szurkoló, politikus és celeb előtt 1000 méteres előnnyel nyerte az 1200 méteres viadalt. Egészen elképesztő teljesítményét követően Overdose hivatalosan is Monte Carlóba költözött, ahol az idősödő, negyedik visszatérésére készülő Michael Schumacher, valamint a jól ismert magyar üzletember és médiaguru, Friderikusz Sándor szomszédságában vett egy 3600 négyzetméteres, négy istállóval és külön etetővel tuningolt villát.

Overdose ezt követően egy felkészülési kocogáson, Nizza és Cannes között félúton, egy nagyon élesen vett balkanyarban sérült meg, amikor lovasa kisodródott a túl nagy lendülettől. Mivel Dózi már évtizedek óta küszködik – egyes orvosok szerint a túlterhelés, mások szerint a túlságosan energiatakarékos takarmányozás miatt – egy idültté vált patairhagyulladással, a sérülése aggasztónak ígérkezett. Különösen azért, mert a kezelés első időszakában csekély eredménnyel próbálkoztak fürdőkúrával, ugyanis Overdose küztudottan nem szereti a vizet; mint emlékezetes, hatalmas botrány kavart, amikor ijedtében telehányta a medencét a szerbektől sorozatban elszenvedett ötvenedik vereség ellenére is újabb olimpiát nyert vízilabdaválogatottal szervezett promóciós fotózáson.

Overdose élete azóta csupa küzdelem. Fizikai felkészítésében már Schumacher fizioterapeutája, valamint a legendásan jó állóképességű FTC, majd a magyar labdarúgóválogatott örökifjú és aranykezű csodamasszőrje, a kilencvenes években a kor budapesti taxisofőreinek stílusát idéző homonyik sándori arcszerkezetű Bodnár "Bodnárgyúró" József is részt vesz, ám kezdetben nagyon lassú volt a haladás. A helyzetet súlyosbította, hogy Overdose időközben átesett egy tüdőgyulladáson, egy lóinfluenzán és annak szövődményein – a legdurvább a derbynyertes apától örökölt színű, vakító csillogású szemeit megtámadó kötőhártyagyulladás volt, ami miatt egy címlapfotózást is le kellett mondani –, majd egy lóheregyulladáson is, de fizikai erejét jelzi, hogy valamennyi kórt, köztük a súlyos autoimmun betegséget is kihordta (négy) lábon.

A menedzsmentje szerint mostanra már teljesen rendbe jött az egészségi állapota, és a megfelelő erőnléti rehabilitáció után hamarosan versenyképes lesz Dózi. Tulajdonosa cáfolta azokat a pletykákat, hogy a sprinterkirály buja viszonyba bonyolódott volna egy közismert magyar felnőttfilmszínésznővel, illetve hogy Dózi hasonlítani szeretne gyerekkori kedvencére, Kántor kutyára, ezért több plasztikai műtétre készülne. Cáfolták azt is, hogy ezek a magánéleti válságok olyan formahanyatlást okoztak, amik megmagyarázzák, hogy Dózi miért nem versenyez évek óta, miért csak a korábbi versenyeiről kiadott dvd-kből, valamint a nyerítéséből készített csengőhangok jogdíjából él. Azért nem siettetik az újbóli versenyzését, mert azt akarják, hogy a visszatérése látványos, világkörüli programsorozat legyen – olvasható a Pini–Favaro-páros 33,66 euróért letöltött sajtóközleményéből.

15 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://holnapiujsag.blog.hu/api/trackback/id/tr641307199

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: KIMÚLT OVERDOSE 2010.06.24. 17:30:13

  Tegnap éjjel elpusztult Overdose (5†) a világhírű versenyló. Az állatorvosi boncolási jegyzőkönyv nyilvánosságra hozatalára még nem került sor, azonban alapos a gyanú, hogy az állat nem természetes úton múlt ki, ugyanis a jószág f...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Slanger · http://tudtad.blog.hu 2009.08.14. 09:33:06

"a sprinterkirály buja viszonyba bonyolódott volna egy közismert magyar felnőttfilmszínésznővel, illetve hogy Dózi hasonlítani szeretne gyerekkori kedvencére, Kántor kutyára, "

ezen majdnem magam alá sz@rtam! Remek poszt. Kösz

Don Bolesz 2009.08.14. 11:00:03

ez a ló vágóhídra való. azt mondták mij szuper de csak egyszer futott. azóta "beteg, lábadozik" jó lessz kolbásznak.

Milisztár 2009.08.14. 11:14:10

Nagyon jó post, Overdose igazi magyar jelenség, mint Szávay Ágnes. Mindkettő állati tehetséges, csak erdményt nem tudnak produkálni különböző okoból.

tanninvadász · http://www.csaladivideo.hu 2009.08.14. 11:14:34

"hatalmas botrány kavart, amikor ijedtében telehányta a medencét"
hát ezt így elképzeltem... csupán 10 percig röhögtem folyamatosan

csunderlik.péter · http://csucsuka.blog.hu/ 2009.08.14. 11:42:16

Majd kitalálják, hogy Overdose is zsidó.

terasz9 · http://www.teremibalazs.hu 2009.08.14. 11:47:39

lóheregyulladás, megőrülök!
:)

re5pect 2009.08.14. 12:18:04

a szerbektől sorozatban elszenvedett ötvenedik vereség ellenére is újabb olimpiát nyert vízilabdaválogatot :D

Ez világbajnok post!

Manyizga (törölt) 2009.08.14. 12:23:27

Jó a poszt! :) Mellesleg Overdose már nincs magyar tulajdonban. Erősen közvetett haszna van csak Magyarország számára...

tompus 2009.08.14. 13:36:36

Nagyon jó poszt! Gratula!

Androsz · http://wikipedia.blog.hu/ 2009.08.14. 13:55:17

Egy ilyen jó, nem utolsósorban sok pénzt ígérő lovat így elcseszni, ezt nem tudtam eddig elképzelni.

Koky_ 2009.08.14. 14:31:49

@bolesz: hatalmas "észlény" vagy. Gondolom a gyerekednek is ezt mondod, ha megsérül....

Dzsekszi 2009.08.16. 21:40:58

Ilyen hülye szórakozás,szegény ló,méghogy kolbász! nem vagy normális lükealadár!Egyébként is felháborodtam ezen az egész viccelődésen,nekem nem tetszett!

Scala 2009.08.19. 13:04:55

"Cáfolták azt is, hogy ezek a magánéleti válságok olyan formahanyatlást okoztak, amik megmagyarázzák, hogy Dózi miért nem versenyez évek óta, miért csak a korábbi versenyeiről kiadott dvd-kből, valamint a nyerítéséből készített csengőhangok jogdíjából él. Azért nem siettetik az újbóli versenyzését, mert azt akarják, hogy a visszatérése látványos, világkörüli programsorozat legyen – olvasható a Pini–Favaro-páros 33,66 euróért letöltött sajtóközleményéből."

Nekem ez jött be nagyon + a Monte Carlo, tiszta Micheal Jackson.

pecs2010 2009.08.25. 10:48:20

"LÓINFLUENZA"

MEGALOL, ROTFL!

KÉSZ VAGYOK A CIKKEIDTŐL...

:DDDDDDDDDDD
süti beállítások módosítása