HTML

Holnapi Újság

Hírek, amiket holnap, holnapután és ezer év múlva fogunk olvasni. Vagy akkor is. Ha írna nekünk, ide tegye: holnapiujsag@gmail.com

Rajongj!

Érdekes linkek

Ezek is

Friss topikok

2010.07.01. 07:39 holnapi újság

2012: Mi közük volt a Stohl-baleset rejtélyes cédéinek Daróczi titkos szeretőjéhez?

Címkék: bulvár baleset liptai claudia rejtély 2012 daróczi dávid stohl andrás gesztesi károly

Elképesztő! Már több mint két év telt el 2010 tavaszának két legmegrázóbb eseménye óta, de a közvéleményt még mindig nem hagyják nyugodni az akkori történések. Daróczi Dávid egykori kormányszóvivő, nagyvilági életet élő aranyifjú rejtélyes áprilisi öngyilkossága és Stohl András, a népszerű Buci májusi szörnyű autóbalesete a mai napig téma az emberek, így a Shot Magazin százezres olvasótáborának körében is. Sajnos a szenzációra éhes bulvárlapok és blogok számos hazugsággal traktálják az olvasókat, a Shot Magazin azonban a különös események megrázó és megdöbbentő részleteit tárta fel! A valóság, olyan mélységekig, és olyan összefüggésen, ahogyan eddig még senki nem foglalkozott velük!

Hihetetlen, de nem véletlen - mondja szakértők sora arról, hogy a két esemény épp akkor, és épp úgy következett be, ahogy és amikor. A Stohl-baleset és Daróczi Dávid halála között ráadásul olyan rejtett összefüggések és titokzatos szálak lehetnek, mondja egy kiugrott rendőrségi informátorunk. Bár ő csak közvetve foglalkozott ezekkel a konkrét esetekkel, belső rendőrségi körökből sok olyan információ jutott el hozzá, amelyek alapján úgy érzi: nagyon fontos részleteket eddig, holott már több mint két év telt el, senki nem vizsgált.

A baleset helyszínén készült fotókon látható sejtelmes cédék még mindig titokzatos tartalma is megdöbbentő rejtélyekre utal! Ezek az adathordozók a balesetkor nem sérültek meg – önmagában sokak szerint ez is csoda –, és egyes informátoraink úgy tudják, ezek a cédék nagy titkokat árulhatnának el. Foglalkozni kellene azzal, mi köze volt ezeknek a Daróczi halála után felbukkant állítólagos titkos szeretőhöz. "Csak annyit mondok: Daróczi barátnőjét Nórának hívták, és Stohl András is ismert Nóra nevű nőket" – fogalmazott egy másik forrásunk.

Daróczi szeretőjét a volt kormányszóvivő halála után többször megverték – állítólag el akarták hallgattatni –, ahogyan volt verekedési ügye, már óvodás korától kezdve többször, Stohl Andrásnak is. Ráadásul Stohl háza környékén is láttak többször idegeneket – például az utcán elhaladni –, ahogyan Daróczi sírja környékén is bukkantak fel a család számára ismeretlen emberek.

Vannak, akik azt mondják, misztikus összefüggés van aközött, hogy Daróczi Dávid éppen azzal a Liptai Claudiával készült összekötni az életét, aki Gesztesi Károlyt hagyta el miatta. Márpedig Gesztesi éppúgy nyugdíjba készült vonulni akkoriban, mint ahogy nyugdíjas volt az a férfi is, akit Stohl elütött! Ráadásul Stohl és Gesztesi egy évvel korábban majdnem együtt szinkronizáltak egy Shrek-filmet!!! Egy szakértő szerint foglalkozni kellene azzal is, hogyan függnek össze az események Stohl korábbi baleseteivel, azzal, hol takarított Daróczi édesanyja, és hogy kiket ismerhetett meg a pesti éjszakában Choli bácsi.

A számok nem hazudnak, és azokból is az olvasható ki: különös misztérium lengi körül ezt az ügyet – mondta Zulejka, a mágikus keletről érkezett démoni látnok, számmisztikus, kabbalisztikus és auralátó. A jós, aki az Ezoterikus Vuduista Léleklátás Nagymestere, azt mondta, Daróczi és Stohl sorsa egy különleges harmadik személyen keresztül kapcsolódik össze. Azonban sem szerinte, sem Lui Padre mestermágus szerint nem a Daróczi-szerető Nóra volt ez az ember, "ámbátor lehetett egy másik nő, vagy akár férfi is" – fogalmazott rejtélyesen a nagy magyar boszorkánymester.

A Sothl-autóban talált titokzatos cédékről, a meg nem ivott borról, Daróczi utolsó éjszakájáról, Nóráról és az ismeretlen harmadikról (negyedikről, ötödikről?) nemcsak kérdéseket tettünk fel természetesen. Mindenre kiterjedő részletes válaszaink is vannak – olvassák el őket a jövő heti Shotban!

24 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://holnapiujsag.blog.hu/api/trackback/id/tr192121028

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: ELHUNYT VONA GÁBOR - OLVASÓI; 18+ 2010.07.01. 10:39:48

OLVASÓI ROVATEgy neve elhallgatását kérő népszerű politikai blog (és lehet, hogy furcsa (vagy talán nem is az) nem baloldali) szerzője küldte az alábbi, ebből a cikkből kollázs technikával készített, (forrás) kiváló posztot. Köszönjük. A többi vendégko...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kalmár 2010.07.01. 10:01:23

egyértelmű, hogy Daróczi azért lett öngyilkos mert Stohl Buci megcsalta őt Terry Black-el.
Ezt a hülye is tudja.
A Viagra mindent elárul....

DR. Lombrázó 2010.07.01. 10:18:50

Látszik,hogy bezárt a Lipót,

ennyi barom szaladgál szabadom,ezt a lui padre(direkt kisbetűvel írom)nevű elmebeteg kényszerzubbony,kilincs nélküli szoba

SzaGyu 2010.07.01. 11:00:01

No ebből is látszik, milyen hülyék az emberek!
No nem az olvasó emberre mondom, hanem azokra az újság meg egyéb irka-firkáló emberekre akik ezzel foglalkoznak.

A világon senkit sem érdekel már a Daróczi halálának körülménye. El kell adni az újságot, ezért újabb és újabb semmitmondó történeteket gyártanak.

Hiába. Pénz, politika, elmezavar, ez mind-mind befolyásoló tényező.

átlátó 2010.07.01. 11:08:23

Na minden tizedik lépjen ki!

szcsongor 2010.07.01. 11:14:05

@DR. Lombrázó: @SzaGyu: latom meg nem igazan jottetek ra, mirol is szol ez a blog :)

Az ős kaján 2010.07.01. 11:15:28

A halott fejfájára írják: nyugodj békében!

Mikor fogjuk már ezt tiszteletben tartani??????

Krogshöj 2010.07.01. 11:17:41

@SzaGyu: legközelebb olvasd át a posztodat, és akkor talán nem mondasz ellent önmagadnak három soron belül. Egyrészt nem az újságolvasók a hülyék, másrészt el kell adni az újságot. Hogy adnák el az újságot ha a szerinted nemhülye olvasókat nem érdekelné Daróczi? Igenis, az olvasó a "hülye", például az, aki rákkatint ennek a posztnak a címére. ;)

Sixx! Anyádat is nyuggernek hívod? · http://orbanfan.blog.hu 2010.07.01. 11:45:18

Remélem, anyádon is hasonlóképp fogsz "viccelődni", ha már elkapartad.

gilmore 2010.07.01. 11:50:37

"Elképesztő! Már több mint két év telt el 2010 tavaszának két legmegrázóbb eseménye óta,"
Rohan az idő:)

SzaGyu 2010.07.01. 12:06:00

@Krogshöj: 2010.07.01. 11:17:41
Mit írtam én? Öregem! Tanulj meg olvasni.
Leírom neked még egyszer, szépen,lassan, hogy megértsd:
" No ebből is látszik, milyen hülyék az emberek!
No nem az olvasó emberre mondom, hanem azokra az újság meg egyéb irka-firkáló emberekre akik ezzel foglalkoznak.

A világon senkit sem érdekel már a Daróczi halálának körülménye. El kell adni az újságot, ezért újabb és újabb semmitmondó történeteket gyártanak.

Hiába. Pénz, politika, elmezavar, ez mind-mind befolyásoló tényező. "

És a válaszod: "legközelebb olvasd át a posztodat, és akkor talán nem mondasz ellent önmagadnak három soron belül. Egyrészt nem az újságolvasók a hülyék, másrészt el kell adni az újságot. Hogy adnák el az újságot ha a szerinted nemhülye olvasókat nem érdekelné Daróczi? Igenis, az olvasó a "hülye", például az, aki rákkatint ennek a posztnak a címére. ;) "

Mi van? Érted már?

eteleNéne 2010.07.01. 12:15:53

emberek, a meleg elvitte a humorérzéketeket?
fricskáról, szarkazmusról hallottatok már?

szerintem nagyszerű írás, valóban minden bulvár ezzel a két témával foglalkozik, remek görbe tükör

eteleNéne 2010.07.01. 12:17:22

@gilmore:
mivel ez a Holnapi újság, nem is annyira. volt már poszt száz évvel későbbről is.

Platon 2010.07.01. 13:27:45

Szerintem ezt simán megveszi közlésre a Blikk vagy a Bors. Még csak nem is fog kilógni. :D

Platon 2010.07.01. 14:03:35

Az a nagy probléma amúgy hogy a paródia lényeg az lenne hogy az abszurditásig viszed el a stílust. Sajnos ez a bulvárlapoknál kevéssé működik, mert nehezen akad Abszurdisztánnak olyan bugyra amit ők még nem gyarmatosítottak.

Super aGyuri 2010.07.01. 14:28:18

@eteleNéne: Nem humorérzék kellene ehhez, hanem eredményes alap- és középfokú oktatás, amit Mária Terézia megteremtett, Magyar Bálint pedig szétvert.

Eljutottunk odáig - és ezt minden irónia nélkül, elitista halálkomolysággal mondom -, hogy olyan emberek is vásárolhatnak számítógépet, használhatnak billentyűzetet, sőt aktív és passzív választójoggal rendelkeznek, akik nem tudják, mi az, hogy irónia vagy épp a szarkazmus; és nem tudják, hogy a jó paródia arról ismerszik meg, hogy csak egy bizonyos IQ fölött jön rá az ember, hogy paródia.

Leegyszerűsítve: a mai társadalmunkban már az is írhat, aki olvasni sem tud. Mert az nem olvasni tudás, aki összepárosít betűket, de az agya nem fogja fel a tartalmat, a konnotációról nem is beszélve.

Egy szó mint száz: a blog zseniális, ugyanakkor sajnálatos módon a szépirodalmi generáció kihalása és a képregény-generáció megöregedése után felnőtt egy sms-nemzedék.

Sixx! Anyádat is nyuggernek hívod? · http://orbanfan.blog.hu 2010.07.01. 15:07:18

Hm. Radaron látok olyan hozzászólást is, amit itt nem. Érdekes.
Na mind1: jelezném, hogy az irónia, meg a szarkazmus nem kéne, hogy közelmúltban elhunyt emberekről szóljon, pláne ilyen stílusban. Ez szimpla bunkóság.

Watt25 · http://sablonvalasz.blogspot.hu 2010.07.01. 15:33:32

Sixx: ennek a bejegyzésnek semmi köze az említett emberekhez, 100%-ig a bulvármédiáról szól!

Kalmár 2010.07.01. 15:45:19

Szégyen, hogy titeket csak a komolytalan hírek érdekelnek a súlytalan emberekről.
Mi lesz Shakespeare-el?
Tudtátok, hogy füvezett, és rendszeresen gyorsan hajtott, betépve a hintóval?
Egyes belső informátorok szerint a kiskorú lovászfiút.......

Van ami nem változik.

Jamesboci 2010.07.01. 15:51:43

@Az ős kaján:
ha az ujságnak nevezett papiron nem az ő pofájuk szerepel a cimlapon.

lmlm 2010.07.05. 09:50:40

A témaválasztás talán nem szerencsés, azonban a mai (jövőben???) magyar sajtót és közönségét jól mutatja.

alien 2010.08.17. 01:26:57

zseniális, le lehetne adni a fókuszban vagy az aktívban egyébként kéne egy cikk megvan zámbó gyilkosa hulé éva könyve/vallomása/feljelentése alapján + egy bőr
süti beállítások módosítása