HTML

Holnapi Újság

Hírek, amiket holnap, holnapután és ezer év múlva fogunk olvasni. Vagy akkor is. Ha írna nekünk, ide tegye: holnapiujsag@gmail.com

Rajongj!

Érdekes linkek

Ezek is

Friss topikok

2009.09.14. 10:35 holnapi újság

2050: Sarka Kata a járókeretével támadt a Hajdú Péterrel beszélgető Kiszel Tündére

Címkék: hajdú péter kiszel tünde schobert norbi sarka kata donatellácska 2050

Nem múlik el hét, hogy ne forrna a levegő a magyar celebvilágot évtizedek óta állócsillagszerűen uraló sztárpár, Hajdú "Zsírmackó" Péter és Sarka "Hajdúné" Kata körül. A legújabb botrány akkor robbant ki, amikor a korához képest meglehetősen fiatalos Katát egy holovíziós felvételen arról kérdezték, milyen a család kapcsolata a magyar erotikus élet nagyasszonyával, a szintén korosodó, de fiatalos lendületét megőrző, Austin Poweres arcszerkezetét töretlenül és büszkén viselő Kiszel Tündével, a műsor őt követő sztárvendégével. Amikor a kérdés elhangzott, a vágóképen az látszott, hogy a stúdió kávézójában Tünde épp a Katára váró Péterrel beszélget, és közben megfogja a könyökét. Kata ekkor felkapta az őzikeszeméhez színben passzoló paszteles árnyalatú járókeretét, és mikrofonját, a nyuszis magazin számára róla készített 3d-s fotókat, valamint gyermekeit a stúdióban hagyva, "te szőrös szemű szörnyeteg" kiáltással próbált Tünde és Péter közé rohanni.

Tünde csak annak köszönhetően tudta megúszni Kata járókeretes támadását, hogy a bájos tekintetű időtálló szépségnek először Péteren kellett volna átjutnia. Aki, bármilyen sikeres volt az elmúlt hónapokban az agg, ám szikár Schobert Norbinál végzett fullextraupdate nullakalóriás fogyókúrája, a korábbi 170 kilójáról csak 130-ra tudott visszafogyni. Így Kata bárhogyan is kerülgette Péter nem teljesen szálkás testét, nem tudott az erotikusbugyűjteménye legszebb darabjaiból vart ruhájában pompázó Tünde közelébe kerülni. Aki egyébént sem ijedt meg a támadástól, gondosan ápolt markáns fogsorát csattogtatva azt kiabálta, hogy "küzdöttem én már Alain Delonért, Frano Neróért és Gerencsér Tomival is, tőled sem ijedek meg, te szétszilikonozott kis szuka". A balhénak az vetett véget, amikor Péter, miután nagy nehezen hátra fordult, magához ölelte – vannak, akik szerint lényegében magába szippantotta – Katát, miközben a vastag ujjpárnái közül előhalászott 3,4 milliárd forintos brill gyűrűvel próbálta megnyugtatni Katát.

Azt beszélik, hogy Hajdúné dühkitörésének előzménye egészen a tavalyi operabálig nyúlik vissza. Ezen az esten – miközben Kata épp a jubileumi 75. plasztikai beavatkozáson frissítette fel testét – Hajdú az est producereként és házigazdájaként egészen sejtelmesnek mondott keringőt lejtett Tündével. A díva közben az ő Donatellácskáját próbálta beprotezsálni Péter nagyszabású Esti Pesti Testi Dumcsi showműsorába. Kata azt is nehezményezte, hogy miközben Donatellácskáról már több mint negyven naptár jelent meg – bár hírek szerint az utóbbi években már sem a legvadabb Kiszel-fanok, sem a továbbra is rózsaszín hajpánttal, rövid szoknyában, iskolás blúzban, anya féltő ölelésében fotózott Donatellácska sem volt túl lelkes –, addig a szépséges Hajdú-családról még egyetlen naptár, könyv, holodvd sem jelent meg, és fotósorozatok is csak elvétve készülnek róluk.

A mostani dühkitörés következményeit nehéz megjósolni, Kata mindenesetre azt mondta az eset után, némileg lehiggadva, hogy szereti a férjét, és bízik is benne, ám tudja, hogy egyes nők a sikeres, vonzó és szexis férfiakért mindenre képesek. "Semmi beltartalom, csak az üresfejű, ostoba törtetés - az ilyen kis nőcskéktől én életem végéig megvédem az ártatlan kis Péteremet és az egész boldog családunkat" – mondta Kata, aki ugyanakkor arra a kérdésre nem válaszolt, hogy elsőszülött Noémi lányuk valóban annyira gáznak érezte-e a családot, hogy álnéven elment Új-Zélandra juhtenyésztőnek.

13 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://holnapiujsag.blog.hu/api/trackback/id/tr991380660

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tavimajom 2009.09.14. 13:56:01

Volt ezen a blogon jobb poszt is... Egyébként hangulatteremtésben jeles :D

Droli · https://soundcloud.com/drolimusic 2009.09.14. 14:11:28

..."mondta Kata, aki ugyanakkor arra a kérdésre nem válaszolt, hogy elsőszülött Noémi lányuk valóban annyira gáznak érezte-e a családot, hogy álnéven elment Új-Zélandra juhtenyésztőnek."

:-)))) Az ilyen mondatokért szeretem nagyon ezt a blogot :-)

olvasgatok 2009.09.14. 14:15:09

Ilyen szerencsétlenül gusztustalan párról mint sarka-hajdu, nem is lehet jobbat írni. Kár volt az időért.
Bár, lehet fizettek érte, hogy az index főoldalán (is!) ott legyenek.
Miért??? Kik ezek egyáltalán?
Mit tettek le az asztalra, ami által előrébb ment a világ??
Megköszönném a választ a kedves cikkírónak!

Johnny336 2009.09.14. 14:27:48

Álnéven elment Röszkére fűcsomónak :D

newenergy · http://altenergia.blog.hu/ 2009.09.14. 14:51:08

Peti be ne zárassa holnapra a blogot:)))))

Scala 2009.09.14. 15:05:23

Az utolsó mondat király!
'Zsírmackó' :-DDD
Nem lett rossz, de volt már jobb. Csatlakozom ahhoz a véleményhez, hogy a személyek "varázsa" :-D sem ad sok ihletet.

s_timcsi · http://autostat.hu/cikk-kereso 2009.09.14. 15:49:19

Hááhháá! Hajdú az életét is eldta a médiának, és ebben talált egy nagyszerű párt magának, aki asszisztál ehhez!

El Argentino 2009.09.14. 15:56:49

Köszönet! Szakadok, amúgy is majdnem minden celeb hír ilyen erről a két m@jomról. "Zsírmackó" - XD

regisztráltam · http://href.hu/x/cdde 2009.09.14. 16:56:44

Nagy hír! Elképesztő!
Gondolom a Timesban is címlapos volt

2009.09.14. 17:12:33

Szomorú vagyok. 2050-ig sem sikerül bevezetnünk az Eurót? Vagy addigra felbomlik az Euróövezet?

2009.09.14. 17:27:21

(És az infláció se' kicsit aggasztó.)

ReWriter · http://miazhogy.blog.hu 2009.09.14. 19:41:14

És vajon az 50. naptáron donatellácska és noémi első leszbikus fotósorozata lesz? Ezek a fontos kérdések szerintem.

Veronikamama 2009.10.09. 18:30:08

Egyik sem érdekel, az ő müfajuk nem az én müfajom, pláne a Kiszel T. akinek az IQ-ja megegyezik a cipője méretével.
süti beállítások módosítása