HTML

Holnapi Újság

Hírek, amiket holnap, holnapután és ezer év múlva fogunk olvasni. Vagy akkor is. Ha írna nekünk, ide tegye: holnapiujsag@gmail.com

Rajongj!

Érdekes linkek

Ezek is

Friss topikok

2009.07.28. 09:06 holnapi újság

2038: Fantasztikus! Claudia és Gesztesi között még bármi lehet

Címkék: média bulvár liptai claudia gesztesi károly 2038 sztárhírek

Ismét forr a levegő az elmúlt évtizedek zűrös sztárpárja körül! Elválnak? Újra összeköltöznek? Egy hetedik házassággal is megerősítik kapcsolatukat? A szakmában pletykálnak, a nézők találgatnak. a páros köszöni, jól megvan - hol egymással, hol egymás nélkül. A harmincéves se veled, se nélküled történet újabb elképesztő fordulatokat vett.

Megdöbbentő, amin mostanában átélni kénytelen Liptai "Klau" Claudia (63) és párja, férje, az elhagyott, visszafogadott, szeretett és gyűlölt, a Nemzet Színésze díjra évek óta esélyesnek mondott Gesztesi Károly (75). A művészpáros kapcsolata a kétezres évek első évtizedének végén kuszálódott össze, és azóta a fergetes események egymást kergetik, olykor még a páros legjobb ismerősei vagy családtagjai sem tudják, hányadán állnak.

Dráma! Elváltak, most már biztosan, és véglegesen – ez a legfrissebb hír jutott el a szerkesztőségünkbe minap. Ugyanazon a napon azonban arról is értesültünk, hogy Claudia és Gesztesi ismét összeköltöztek, mert képtelenek egymás nélkül élni. Sőt, jelentkezett egy szemtanú, aki szerint Károly titokban egy népszigeti padon randevúzott Klauval. Igaz, megint mások a szemtanúnk által megjelölt időpontban Gesztesit egy színdarabban látták, és volt, aki szerint két fiatal színésznővel bujálkodott egy XXVII. kerületi panelben.

Ami biztos: ha ezúttal szétköltöznének, Gesztesinek ismét ki kellene fizetnie néhány tízmillió forintot, miután az általuk hét éve felvásárolt Pilisszentlászló – amelyről Claudia hajlandó lenne egy kisebb adriai szigetre költözni – felerészben a népszerű, bár kritikusai szerint pályája delén már túl járó művésznő tulajdonában van. Liptai ugyanakkor cáfolta, hogy anyagi okok miatt élnének még együtt, azt mondta, hogy ha pénzszűkében lennének, megfontolta volna az Ügyes Kezek magazin 25 milliós címlapfotó-ajánlatát, vagy újraindítaná szingliknek szóló családtervezési tanácsadását és tenyérjóslását.

Károly, aki jelenleg Szegeden, Kaposváron, Székesfehérváron és Miskolcon is játszik színházi darabokban, emellett hat filmet forgat egyidejűleg – az egyaránt hatalmas sikernek ígérkező Valami Amerika XII.-ben és Üvegtigris – Sanyi újratölve című filmekben ráadásul főszerepet játszik –, rádióműsort vezet, szinkronizál és reklámokban is szerepet vállal, hogy eltartsa családjait, szeretteit, hozzátartozóit, barátait és hitelezőit, állítólag visszaköltözik Pestre. Ezzel is éreztetni akarja, hogy nincs számára fontosabb a családnál: a feleségénél, kilenc gyermekénél és 23 unokájánál – mondta Károly egy jó barátja, aki szerint a sztár minden szabadidejét velük szeretné eltölteni, bár Gesztesi állítólag nem egészen biztos abban, mit is jelent ez a szó.

Hihetetlen! A kacskaringós történet további izgalmakat ígér: beszélik, hogy Klau és Károly között már a szex sem a régi, de olyan híreket is kaptunk, hogy éppen a testi szenvedély izzása tartja őket együtt még ma is. És persze újra és újra felröppennek azok az egészen elképesztő pletykák, amelyek szerint a lassan harminc éve húzódó történet csak arra jó, hogy azzal el lehessen adni a sztárpár újabb és újabb produkcióit - beszélik, hogy hamarosan újabb önéletrajzi könyvet jelentetnek meg mindketten, és állítólag készül egy, a házasságukat mindkettejük szemszögéből bemutató dvd is.

Lapunk munkatársának sikerült telefonon szóra bírnia a sztárpáros mindkét tagját, akik a háttérzaj alapján azonos helyen lehettek. Erről nem nyilatkoztak, és a jövőjüket firtató kérdésre is mindketten csak annyit mondtak sejtelmesen: bármi megtörténhet.

14 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://holnapiujsag.blog.hu/api/trackback/id/tr981272744

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

states 2009.07.28. 09:58:42

Egy országban, ahol Draskovics miniszter lehet, mi ebben a meglepő.

Johnny336 2009.07.28. 10:11:42

"És persze újra és újra felröppennek azok az egészen elképesztő pletykák, amelyek szerint a lassan harminc éve húzódó történet csak arra jó, hogy azzal el lehessen adni a sztárpár újabb és újabb produkcióit"

Remélem nem lesz igazad... :D

hivatásos rettegő 2009.07.28. 10:12:09

zseniális poszt
leborulok a szerző nagysága előtt

arongeri 2009.07.28. 10:42:34

Figyeljünk ilyen finomságokra, mint "XXVII. kerületi panel"! A Valami Amerika XII.-ről nem is beszélve!

Gluteus Maximus 2009.07.28. 10:44:56

Áááááh, states meg elhitte! :-)))

Egu 2009.07.28. 11:23:58

25 millió 7% infláció mellett mai áron 2,8 millió HUF...Ennyiért akkor sem leszek kíváncsi rá semmiféle címlapfotón.:)))

A többi egy igazi rémálom...Még a végén valóra válik és ezen a két színészutánzaton fog felnőni a gyerekem...SEGÍTSÉG!!!

tanninvadász · http://www.csaladivideo.hu 2009.07.28. 11:51:24

ez egy szép történet :-)

ötlet: Schumacher 2029-es F1-es 12. visszatéréséről ha írnátok pár sort...

Orbán Castro Rákosi Viktor , "itt az idő" elhúzni! 2009.07.28. 12:10:31

És Orbán Viktor 23. havi fizetést és 378 %-os nyugdíjat ígér, csakhogy végre miniszterelnök lehessen!
Persze csak ha kap kimenőt a diliházból!

A nép fia 2009.07.28. 13:10:09

Nagyon jó írás, a szerző remek szemlélettel rendelkezik, és elég tehetséges, hogy ezt meg is írja. Ez érvényes valamennyi írására!

holnapi újság 2009.07.28. 14:29:27

@A nép fia: Nem egy szerző van, hanem több, de köszönjük.

Scala 2009.08.01. 17:59:24

@holnapi újság: Én is csak gratula, a párost csak ennyire szabad komolyan venni. Kész vicc és még azt a csppnyi patinát is ledobták magukról.
Pedig a Gesztesi moziban nem olyan rossz.

Scala 2009.08.01. 17:59:59

jav. cseppnyi patinát
süti beállítások módosítása